16 d’octubre Dia Mundial de l’Alimentació

L’ONU ha instaurat el dia 16 d’octubre com el Dia Mundial de l’Alimentació. Des de l’organisme internacional diuen que aquesta jornada serveix per pensar sobre quin futur volem en alimentació. Un futur amb aliments suficients, nutritius, inocus i assequibles. Les carns de qualitat, les nostres carns de qualitat, responen a tots aquests missatges. Són aliments de qualitat, amb nutrients suficients per al desenvolupament de la vida.

Sabieu que consumir proteïnes animals ha afavorit el desenvolupament de el cervell humà? Des d’un punt de vista nutricional, les proteïnes animals són les més eficients. Trobem els 9 aminoàcids essencials (histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptòfan i valina); 16 vitamines i minerals, entre elles les B12 la vitamina que no sintetitza el nostre cos i s’ha de captar obligatòriament des dels aliments d’origen animal en quantitat suficient; i 10 compostos bioactius com la coenzima Q10, l’L-carnitina o la creatina.

Si l’ésser humà s’ha convertit en un ésser intel·ligent és gràcies a una dieta omnívora i als valors nutricionals dels aliments d’origen animal.

Col·laboradors