La pujada del preu de les carns a Espanya durant el 2022 ha estat menor que en el conjunt de la UE Eurostat ha llançat una eina interactiva que mostra les variacions de preus dels aliments al llarg de la cadena de […] Veure més
Leather Cluster Barcelona renova la seva Junta per encarar els reptes estratègics de futur El clúster va celebrar una Assemblea General Extraordinària a finals de desembre a l’Adoberia Bella. A l’assemblea van participar-hi un […] Veure més
La sostenibilitat dels sistemes agroalimentaris, eix transversal de la presidència dEspanya de la UE Avançar en la sostenibilitat de l’activitat agrària i dels sistemes alimentaris seran alguns dels temes que marcaran l’agenda de prioritats […] Veure més
La campanya Let’s Talk about Pork d’Interporc, premiada als premis Top 5 Excellence La revista Ipmark, que impulsa cada any els premis Top 5 Excellence Estratègies de Màrqueting ha atorgat una menció especial […] Veure més
La Diputació de Granada acorda recolzar la ramaderia extensiva i el pasturatge El Ple de la Diputació de Granada va aprovar el 26 de gener de 2023 una moció de suport a […] Veure més
Sector porcí: reducció d’emissions en CO2 i ús d’energies renovables La reducció d’emissions i la utilització d’energies renovables són dos dels pilars de l’aposta per la sostenibilitat del sector porcí […] Veure més
Anafric llança una enquesta a la societat per promoure la rebaixa de l’IVA de les carns Anafric, associació empresarial càrnia, posa en marxa una iniciativa destinada a la societat amb el propòsit ferm de recollir quina […] Veure més
El MAPA publica guies per a la regulació de les granges bovines El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha editat una guia informativa que conté informació detallada sobre com afecta cada tipus […] Veure més
Tendències en l’alimentació el 2023 L’informe anual Fooduristic, elaborat per l’equip i col·laboradors de KM ZERO Food Innovation Hub, a la seva edició 2023 ha […] Veure més
La Xarxa Municipal Ramader-Càrnica celebra la primera Trobada d’Alcaldes i Regidors La Xarxa Municipal Ramader-Càrnica ha celebrat a Madrid la primera reunió d’alcaldes i regidors dels seus municipis adherits, a la […] Veure més
Demanen la implicació de l’Estat per recolzar els afectats per la verola ovina i caprina La Junta d’Andalusia demana que l’Estat s’impliqui per ajudar els ramaders afectats per la VOC (verola ovina i caprina), “com […] Veure més
L’Escola de Pastors de la Rioja formarà en l’ús de drones a la ramaderia extensiva L’Escola de Pastors de La Rioja formarà els ramaders i les ramaderes en noves tecnologies, en concret en l’ús de […] Veure més
Jornada de la European Livestock Voice “SomosGanadería” en FIGAN En el año 2019 se creó la Alianza “European Livestock Voice”, que reúne a las organizaciones representativas del ámbito ganadero […] Veure més
Èxit de participació a la celebració del VI Seminari d’INTEROVIC Un centenar de persones entre les quals hi havia representats la major part dels productors i indústria comercialitzadora del sector […] Veure més
El XIII Fòrum Nacional del Caprí se celebrarà el 27 i 28 d’abril El XIII Fòrum Nacional del Caprino s’organitzarà els propers 27 i 28 d’abril, mantenint el format mixt, a Jaén. Totes […] Veure més
Galícia presenta una nova estratègia per dinamitzar el sector carni gallec i conscienciar de la seva importància la societat La Xunta de Galícia ha presentat les principals línies d’una nova estratègia per dinamitzar el sector de la carn a […] Veure més
Artículo de European Livestock Voice: La ganadería no es cruel y la producción ganadera no es asesinato Desde Anafric hacemos difusión de los artículos de opinión de la European Livestock Voice, la campaña en defensa de la ganadería, que […] Veure més
Catalunya impulsarà mesures per facilitar ladaptació al canvi climàtic La consellera d´Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, ha presentat la nova Estratègia Catalana d´Adaptació al […] Veure més
50 hectáreas y 50 unidades de ganado: El tamaño real de las explotaciones ganaderas europeas Artículo de opinión de European Livestock Voice. Las explotaciones agrícolas europeas ofrecen una gran diversidad de productos alimentarios de una […] Veure més
Alemanya promou el desenvolupament del sacrifici a través d’escorxadors mòbils per a petits ramaders i productors En el marc del programa per promoure la innovació Alemanya vol expandir el sacrifici a través d’escorxadors mòbils per augmentar […] Veure més
Any 2022: es redueix el consum en general i de la carn en particular Segons recull l’informe de consum alimentari a la llar, elaborat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, entre l’octubre del 2021 […] Veure més
Celebració del VI Seminari d’Interovic el proper 19 de gener Interovic organitza el seu VI seminari sota el títol Perspectives del sector Oví i Caprino per als propers anys. Publiquem el […] Veure més
Familia y Pediatría recetan al Gobierno suprimir el IVA de carne y pescado Desde Anafric nos hacemos eco de la información publicada por Redacción Médica sobre la no inclusión de la carne y […] Veure més
Les interprofessionals de la carn de boví i oví, compromeses amb la certificació Interovic, la interprofessional de l’oví i cabrum, juntament amb la seva homòloga hongaresa, JTT, i la interprofessional del boví de […] Veure més
Interovic forma 50 professionals de la cuina als nous talls de xai Prop de 50 professionals, procedents de les principals associacions hostaleres de país, han assistit a les tres jornades formatives que […] Veure més
Moralejo Selecció dona 10.000 racions de lletó amb la campanya Ningú sense xai per Nadal L’empresa zamorana especialista en l’especejament de xai, Moralejo Selección, ha contribuït amb la Federació de Bancs d’Aliments de Castella i […] Veure més
Reial Decret d’Envasos i Residus: Com afecta la indústria càrnia? Des de l’1 de gener s’aplica l’impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables, segons s’estableix a la Llei […] Veure més
510 milions d’euros: Convocatòria d’ajuts del PERTE Agroalimentari Convocatòria corresponent a l’any 2023 d’ajuts per valor de 510 milions d’euros per a actuacions d’enfortiment industrial dins del Projecte […] Veure més
Entra en vigor la nova PAC 2023-2027 La nova PAC ha entrat en vigor l’1 de gener del 2023. Presenta un volum d’ajudes fins al 2027 de […] Veure més
Las organizaciones de toda la cadena cárnica piden al Gobierno que se incluya la carne, los derivados cárnicos, los yogures y la miel en la rebaja del IVA Las organizaciones de la cadena ganadero-cárnica Asici, Avianza, Inlac, Intercun, Interovic, Interporc, Provacuno, Anafric, Anice, Fecic, Anprogapor, Asoprovac, Cedecarne, Asaja, […] Veure més
PROVACUNO reparteix 1.000 àpats solidaris a quatre centres municipals de Madrid L’Ajuntament de Madrid juntament amb PROVACUNO han celebrat el 28 de desembre passat un dinar solidari per als usuaris de […] Veure més
La venta de antibióticos se ha reducido un 50% en 10 años Desde Anafric hacemos difusión de los artículos de opinión de la European Livestock Voice, la campaña en defensa de la ganadería, que […] Veure més
Alimentaria avança dates per al 2024 i incrementa la seva internacionalització El saló internacional de l’Alimentació, Begudes i Food Service, que organitza Alimentaria Exhibitions, societat de Fira de Barcelona, ha posat […] Veure més
Anafric considera que excloure les carns de la rebaixa de l’IVA és “un greuge per al sector” En resposta a la compareixença de premsa realitzada pel president del Govern, Sr. Pedro Sánchez, on les carns no han […] Veure més
Des d’Anafric, Bon Nadal Tot l’equip d’Anafric us desitgem un molt bon Nadal. Gaudiu amb la família i amics. En aquests temps d’incertesa, l’única […] Veure més
Prohibició de la UE a importar carn de boví produïda a terres desforestades Prohibició de la UE. La UE ha aconseguit un acord per implantar una normativa que requerirà que els operadors que […] Veure més
Què és la titularitat compartida de les explotacions agràries? T’ho expliquem amb aquests exemples La titularitat compartida és una figura jurídica de l’explotació agrària a què es poden acollir aquelles parelles que comparteixen el […] Veure més
Baixa qualitat nutricional dels substituts de la carn, segons nous estudis Un estudi publicat a la revista Nutrients mostra que molts dels substituts de la carn que es venen a Suècia […] Veure més
Anafric demana que es rebaixi l’IVA dels aliments essencials i demana una reunió d’urgència amb el Govern Davant la possibilitat que el Govern d’Espanya proposi el 2023 limitar el preu dels aliments, des d’Anafric, l’associació càrnia espanyola, […] Veure més
Artículo de European Livestock Voice: ¿Qué es la ganadería intensiva? Desde Anafric hacemos difusión de los artículos de opinión de la European Livestock Voice, la campaña en defensa de la […] Veure més
¿Qué pedimos los ciudadanos a nuestro modelo alimentario? Repensando la estrategia “De la Granja a la Mesa” La Agencia Europea de Seguridad Alimentaria (EFSA) ha publicado un estudio (Eurobarómetro) realizado en la primavera de 2022 (marzo-abril) que refleja […] Veure més
Més de 3.000 persones al ‘Pastoreo’ d’Interovic INTEROVIC tanca l’any amb un nou èxit de ‘Pastoreo’, la pop up creada per fomentar el coneixement i el consum […] Veure més
B+ COMPROMÍS BENESTAR ANIMAL: El nou segell comú del sector ramader-carni El sector ramader-carni espanyol representat per les seves sis Organitzacions Interprofessionals ha presentat el segell comú “B+ COMPROMÍS BENESTAR ANIMAL”, […] Veure més
Anafric, reelegida com a entitat tresorera de la interprofessional Provacuno Després de l’Assemblea General de PROVACUNO, l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví, celebrada a Madrid, Jaime Yartu San Millán […] Veure més
El proyecto BovINE consigue aportar herramientas para avanzar en la sostenibilidad del sector vacuno BovINE reúne a un consorcio de 16 organizaciones de 10 países europeos. Este variado consorcio está formado por organizaciones de […] Veure més
Aprobada una nueva normativa que refuerza la sanidad y protección de los animales durante el transporte El Consejo de Ministros ha aprobado un real decreto sobre normas de sanidad y protección animal durante el transporte, que […] Veure més
La certificació acreditada en benestar animal es consolida com a eina clau per evitar l’estrès tèrmic Les certificacions acreditades en benestar animal impulsades per les interprofessionals Interovic i Provacuno i l’hongaresa JTT es converteixen en una […] Veure més
El MAPA aportarà prop de 300.000€ a la promoció exterior de les carns d’oví i cabrum, de porc i boví Conveni entre el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i les organitzacions interprofessionals d’oví i cabrum de carn (INTEROVIC), la del […] Veure més
Astúries inverteix en la viabilitat de les explotacions ramaderes. Partida addicional de 2,6 milions d’euros El Consell de Govern d’Astúries ha autoritzat una despesa addicional de 2.640.000 euros per als ajuts al manteniment de les […] Veure més
Els ramaders demanen traslladar al consumidor els beneficis socials i econòmics de la ramaderia extensiva La tercera edició del Congrés Hispano-Luso de Ramaderia Extensiva, celebrat a Càceres sota el lema ‘Sostenibilitat Garantida’ els dies 1 […] Veure més
INTERPORC i el MAPA reforcen amb un vídeo animat la seva campanya de prevenció davant de la Febre Porcina Africana INTERPORC i el MAPA (Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació) està desenvolupant una nova campanya de prevenció, que reforça les accions […] Veure més
Olot Meats instal·la plaques fotovoltaiques per funcionar amb energia neta Olot Meats ha instal·lat 4.000 m2 de plaques fotovoltaiques, que generen 585 kWp, per funcionar amb energia neta i no […] Veure més
Artículo de Realidad Ganadera: Radiografía de un sector asfixiado En Anafric nos hacemos eco de los artículos publicados por Realidad Ganadera. En esta ocasión, reproducimos el artículo de opinión […] Veure més
Reduccions fiscals excepcionals per als ramaders Els ramaders i agricultors espanyols podran acollir-se a reduccions fiscals en el rendiment net de l’impost sobre la renda per […] Veure més
El Govern canari ha invertit 6 milions d’euros al sector ramader i n’invertirà 4 el 2023 El Cabildo de Tenerife ha invertit més de 6 milions d’euros en el foment de la ramaderia en els darrers […] Veure més
Impuls conjunt a la ramaderia extensiva i al pastoralisme Osca, Navarra i Lleida engeguen una estratègia conjunta per desenvolupar iniciatives al voltant de la ramaderia extensiva i el pastoralisme, […] Veure més
Baixen les exportacions de carn a tercers països fins al setembre en un 19% L’últim informe publicat pel CEXGAN no ofereix bones notícies respecte de les exportacions de carn al mes de setembre. A […] Veure més
Aspecte i preu, els principals motius per comprar productes frescos, segons AECOC L’aspecte i el preu són, actualment, els motius més importants per als consumidors de productes frescos, segons les dades de […] Veure més
Abierto el plazo de inscripción para participar en los concursos: Mejores Jóvenes Carniceros y Mejor Hamburguesa Artesana en Meat Attraction Tras el éxito de la pasada edición, vuelve el concurso de Mejor Carnicero Joven y Mejor Hamburguesa Artesana, concursos que […] Veure més
Proyecto ‘Life Green Sheep’: reducción de la huella de carbono de la ganadería ovina En la lucha contra el cambio climático, los discursos y las acciones silenciosas producen efectos. El proyecto LIFE Green Sheep ciertamente entra en […] Veure més
Meat Attraction presenta la seva edició del 2023 a les empreses del sector carni a Catalunya S’ha presentat la 5a edició de Meat Attraction, que tindrà lloc del 6 al 8 de març de 2023 al […] Veure més
El 87% de la indústria càrnia, preocupada per l’increment dels costos energètics i de les primeres matèries La vuitena edició del Baròmetre de la Indústria Càrnica ha deixat clara la difícil situació que travessen moltes companyies perquè […] Veure més
Anafric pide de nuevo al Gobierno un aplazamiento en la entrada en vigor del denominado impuesto al plástico Anafric pide de nuevo al Gobierno un aplazamiento en la entrada en vigor del denominado impuesto al plástico, una tasa especial […] Veure més
L’EFSA vol acostar-se al ciutadà divulgant els estàndards de qualitat i seguretat de la Unió Europea ¿Cuánta ciencia hay detrás de l’avaluació dels riscos relacionats amb la seguretat alimentària, de la granja a la taula? ¿Es […] Veure més
INTERPORC rep el ‘Premi Objectiu Benestar’ per la seva tasca a favor d’una dieta saludable i sostenible La Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) ha rebut el premi Objectiu Benestar, que celebrava la seva VII edició, […] Veure més
Jornada PRAN: “El consumo de antibióticos sanidad animal se ha reducido en más del 62,5%” Con motivo de la celebración del Día Europeo para el Uso Prudente de los Antibióticos, una iniciativa impulsada por el […] Veure més
Anafric, ponent al Fòrum sobre Proteïna Animal. Principals conclusions La Fundació Dieta Mediterrània, en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, alimentari i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, […] Veure més
Vuelve Pastoreo, el pop up que acerca el campo a la ciudad en clave cultural Madrid acoge del 3 al 11 de diciembre la segunda edición de Pastoreo, un pop up efímero, abierto al público […] Veure més
Vicente del Bosque, amb Interporc i el porcí de capa blanca Vicente del Bosque, exentrenador de la Selecció Espanyola de Futbol, és el protagonista del nou espot amb què la Interprofessional […] Veure més
Nuevo Meat Store de Viñals en L’Illa Diagonal El lugar donde la carne de Viñals 1906 y el consumidor se encuentran haciendo posible que experimenten uno de los […] Veure més
Anafric participa en el viatge organitzat per la Generalitat per explorar oportunitats comercials a Nigèria Anafric ha participat en un viatge de prospecció organitzada per Prodeca, empresa pública adscrita al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda […] Veure més
Gairebé el 50% dels espanyols avança les compres nadalenques a principis de desembre Els espanyols avancen les compres de productes d’alimentació, begudes, drogueria i perfumeria a principis de desembre. El tiquet mitjà per […] Veure més
Provacuno, Interovic i JTT, junts fan història en organitzar el I Simposi de Benestar Animal Europeu Més de 200 científics, tècnics, productors, certificadors i ramaders van assistir a l’esdeveniment organitzat per les interprofessionals Interovic, Provacuno i JTT, […] Veure més
Artículo de Realidad Ganadera: La importancia de una cría animal responsable Desde Anafric nos hacemos eco del artículo de Realidad Ganadera, la voz en España, de la European Livestock Voice. ¿Qué […] Veure més
Anafric participa a la jornada “La tempesta perfecta a escala global: implicacions per al sector carni”, organitzada per Meat Attraction a Barcelona, el proper 24 de novembre Meat Attraction organitza, amb la col·laboració d’Anafric,, una jornada que se celebrarà el proper 24 de novembre al Departament d’Acció […] Veure més
Acexpiel se suma al Manifiesto por la Piel para que se reconozca su importancia para abordar el cambio climático La Asociación Española del Curtido – ACEXPIEL junto con otras 25 organizaciones internacionales de la industria del cuero, solicita a […] Veure més
L’Escola de Pasturatge d’Aragó reivindica la realització d’una Xarxa Nacional d’Escoles de Pastors L’Escola de Pasturatge d’Aragó ha reivindicat el paper de la ramaderia extensiva com a “eina de progrés i gestió del […] Veure més
COP27. La seguridad alimentaria en el sector cárnico respaldada por la tecnología Con motivo de la Cumbre del Clima en Egipto, Anafric va a publicar los diferentes o acciones que el sector cárnico está realizando […] Veure més
Es presenta la Indicació Geogràfica Protegida “Cabrit d’Extremadura” a Mèrida La nova I.G.P. Cabrit d’Extremadura a l’Escola Superior d’Hostaleria i Agroturisme d’Extremadura. A l´acte hi han assistit el president de […] Veure més
La indústria i producció ovina i caprina a Espanya es troba en una “situació límit” Anafric ha organitzat una Reunió Sectorial amb empreses del sector oví i cabrum on s’ha exposat la situació “preocupant” que […] Veure més
Article opinió COTANCE: Els adobers cuiden l’aigua que prenen prestada per produir la pell Tots som conscients que l’aigua és un bé escàs i que una bona gestió és fonamental per garantir un ús […] Veure més
Iniciativa per protegir el patrimoni rural europeu Comença una iniciativa ciutadana anomenada “Protegir el patrimoni rural, la seguretat alimentària i el proveïment de la UE”. Es tracta […] Veure més
COP27. Life Beef Carbon: El proyecto europeo que nos hará aún más sostenibles Con motivo de la Cumbre del Clima en Egipto, Anafric va a publicar los diferentes o acciones que el sector […] Veure més
Nerea Cerezuela, CLANAGE: “Estamos especializados en afrontar las problemáticas de las empresas, apoyándonos en la I+D+i como herramienta de diferenciación y crecimiento” CLANAGE es una consultora de proyectos de I+D+i que ofrece un servicio integral para empresas que quieran aumentar su competitividad […] Veure més
Jornada PRAN per a l’Ús Prudent de los Antibióticos el proper 18 de novembre. La ministra de Sanidad, Carolina Darias, cerrarà la jornada Cada any des de 2008 se celebra el Dia Europeo per a l’Ús Prudent dels Antibióticos, una iniciativa impulsada pel […] Veure més
CESFAC organitza el VII Congrés Internacional d’Alimentació Animal, els dies 1 i 2 de desembre El VII Congreso Internacional de Alimentación Animal, organitzat per la Confederación Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales (CESFAC) […] Veure més
Según la Cambra de Comerç de Barcelona, el sector de la piel factura 442 millones de euros Un informe elaborado por la Cámara de Comercio de Barcelona y el Laboratorio AQR-Lab de la Universidad de Barcelona para […] Veure més
Llamamiento de la European Livestock Voice para una debate científico sobre la carne Como siempre, Anafric se hace eco de las informaciones sobre el sector cárnico que destacan sobre todo por las evidencias […] Veure més
El sector porcí ha reduït un 50% les emissions de nitrogen per animal en els darrers 30 anys Interporc, la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca) ha participat en una taula rodona sobre alimentació animal celebrada al ‘XXI […] Veure més
Fins al 26 de novembre. Nova línia d’ajuts a projectes innovadors en ramaderia a la Comunitat de Madrid La Comunitat de Madrid ha obert la convocatòria per sol·licitar els Innobonos, una nova línia d’ajuts destinada a projectes de […] Veure més
Jornada d’Escoles de Pastors. Construint una ramaderia sostenible: el paper de les Escoles de Pastors Els propers dies 3 i 4 de novembre s’organitza la jornada d’Escoles de Pastors. Construint una ramaderia sostenible: el paper […] Veure més
Josep Cano, ASPY Prevención: “La inversión en prevención impacta de forma directa en los resultados de las empresas” La pandemia y convivir con la enfermedad durante el periodo de emergencia médica, ha hecho que la población tenga más […] Veure més
I Simposi de Benestar Animal en remugants d’aptitud càrnia, el 14 de novembre, a Madrid El I Simposi de Benestar Animal en remugants d’aptitud càrnia se celebrarà de manera presencial el proper 14 de novembre […] Veure més
Barcelona crea àrees prioritàries per a la ramaderia i agricultur L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha creat el PEPNat, el pla especial de gestió del medi natural i del paisatge […] Veure més
6 milions per a explotacions del sector ramader de Navarra Navarra concedirà 6 milions d’euros en concepte d’ajuda temporal excepcional a explotacions del sector ramader especialment afectades per les repercussions […] Veure més
Aragó convoca una nova línia d’ajuts de 33 milions d’euros per impulsar la transformació de la indústria agroalimentària La convocatòria de subvencions convocada pel Govern d’Aragó s’ha publicat al Butlletí Oficial d’Aragó. Es tracta d’una nova línia d’ajudes, […] Veure més
La Festa de la Transhumància torna als carrers de Madrid La Festa de la Transhumància ha tornat a omplir els carrers de Madrid de pastors, ovelles i cabres, un esdeveniment […] Veure més
Anafric se suma al Dia Internacional contra el Canvi Climàtic Anafric s’uneix a la iniciativa del Dia Internacional contra el Canvi Climàtic. Cada 24 d’octubre es commemora a tot el món […] Veure més
Artículo de opinión de Anafric en Realidad Ganadero: Vendo piso, ya no tengo corderos Qué pasaría si en la clásica sección de inmobiliarias de los diarios nos encontráramos este anuncio: “Vendo piso. En espacio […] Veure més
Anafric participa en la asamblea de la patronal cárnica europea, UECBV La UECBV (Union Européenne du Commerce du Bétail et des Métiers de la Viande), ha reunido a las principales asociaciones […] Veure més
Incremento de producción y reducción de la emisión de metano: el ejemplo de Finlandia Reproducimos el artículo publicado por Realidad Ganadera donde resumen el estudio sobre producción de metano entre 1960 – 2020 en […] Veure més
Batallé, 102 anys d’història. L’èxit fruit de la gent Batallé és una història familiar que comença, com a moltes cases, ja fa cent anys, amb la matança del porc i […] Veure més
Consulta pública sobre la revisió de la legislació de materials en contacte amb els aliments La Comissió Europea ha publicat la consulta pública sobre la revisió de la legislació de materials destinats al contacte amb […] Veure més
Xile rebutja el terme carn per a productes d’origen vegetal La Comissió d’Agricultura xilena ha aprovat el projecte que regula la categorització del concepte “carn”, amb què es busca prohibir […] Veure més
Ja ha començat el pagament anticipat de la PAC per a ramaders El ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ha explicat que des del 17 d’octubre ha començat el pagament anticipat […] Veure més
La patronal europea cárnica critica a la CE por “haber asumido” los mensajes del discurso anticarne Desde Anafric nos hacemos eco del artículo remitido por European Livestock Voice en realación al documento publicado por la CE […] Veure més
La restauració col·lectiva alerta sobre un encariment del 25% als menús escolars La proposta del nou projecte de llei del Reial Decret de Consum per a menjadors (las interprofesionales presentaron aportaciones) provocarà […] Veure més
Càrniques Celrà inverteix 20 milions d’euros en una nova sala d’especejament Amb la creació de 300 llocs de treball directes al cap, Càrniques Celrà té previst invertir 20 milions d’euros en la […] Veure més
Interporc explica al Swine Management and Economic Program l’èxit del model d’exportació espanyol La interprofessional del porcí de capa blanca, Interporc, ha participat a la primera edició del Swine Management and Economic Program, […] Veure més
Presentades les aportacions al projecte de Reial Decret que restringeix la programació de carns als menús escolars El 7 d’octubre va finalitzar la possibilitat de poder fer aportacions al Reial decret que establirà la normativa de seguretat […] Veure més
Els Gremis del comerç d’alimentació al detall catalans alerten del risc de desaparició del comerç de proximitat Els Gremis del comerç d’alimentació al detall de Catalunya insten les administracions a prendre mesures immediates, reals i efectives per […] Veure més
La carn de proteïna vegetal, perd manxa La carn de proteïna vegetal, perd manxa. Així ho explica La Vanguardia en un article del qual ens fem ressò. […] Veure més
Las ventas de las alternativas a la carne, se moderan según Deloitte Según una nueva investigación de Deloitte, las alternativas a la carne pueden estar teniendo un freno en las ventas. La […] Veure més
Planta Pilot de Leather Cluster Barcelona per obtenir aigua osmotitzada i reutilitzable a la indústria del cuir La depuradora d’Igualadina de Depuració i Recuperació S.L. (IDR), una de les plantes pioneres a Europa en el tractament d’aigües […] Veure més
El Senat insta el Govern perquè promocioni la carn de xai La Cambra Alta ha presentat una moció, a iniciativa del Grup Socialista, per instar el Govern a donar suport al […] Veure més
Es posa en marxa el Pla estratègic 2022-2024 del PRAN, Pla Nacional Davant la Resistència dels Antibiòtics Ja està enllestit el nou Pla Nacional Contr la Resistència dels Antibiòtics, que estableix els objectius de treball del projecte […] Veure més
2.266 / 5.000 Resultados de traducción Creen un Glicopepton Biotech, un laboratori per produir compostos d’alt valor tecnològic a partir de subproductes del porcí Costa Food Group, Càrniques Celrà i Laboratoris Farmacèutics ROVI creen Glicopepton Biotech per produir compostos d’alt valor tecnològic a partir […] Veure més
Projecte de diverses energètiques per transformar els excedents del purí en biometà i fertilitzants Tres energètiques, Naturgy, Reganosa i Repsol, col·laboren amb Impulsa Galícia en la promoció d´un projecte que transformaria a gran escala […] Veure més
Jornada de Leather Cluster Barcelona: Impacto económico y social del sector transformador de la piel Leather Cluster Barcelona organiza el 4 de octubre a las 16:30 horas, una jornada en la Adobería Bella de Igualada, […] Veure més
4 d’octubre: Dia Mundial dels animals. Les interprofessionals de la carn reivindiquen el seu compromís amb el benestar animal Coincidint amb el Dia Mundial dels Animals que se celebra el 4 d’octubre, la interprofessional del boví de carn espanyol […] Veure més
Interovic participa a Fòrum Gastronòmic Galícia i presenta l’empanada de xai La interprofessional de l’oví i cabrum, Interovic, ha presentat amb motiu del Fòrum Gastronòmic celebrat a la Corunya, les seves […] Veure més
Grupo Jorge i NANTA impulsen dues càtedres per impulsar el coneixement, la formació i la informació a la ramaderia i la indústria càrnia La Universitat de Saragossa comptarà amb dues noves càtedres fruit del vincle públic – privat, en aquest cas, gràcies a […] Veure més
José María Bello, NANTA: “Los ganaderos certificados en Granja Circular tienen la posibilidad de diferenciarse aportando a sus productos un valor añadido y anticipan a futuros marcos regulatorios más estrictos” NANTA es una compañía dedicada a la producción y comercialización de piensos de alta calidad, servicios y soluciones de nutrición […] Veure més
Interporc destaca la figura del veterinari per reduir l’ús d’antibiòtics El Grup Operatiu REDaPORC, liderat per INTERPORC, ha començat una sèrie de webinaris en col·laboració amb el Consell General del […] Veure més
Cantàbria ja ha començat a pagar als 3.300 ramaders pels efectes del conflicte a Ucraïna El Govern de Cantabria, a través de la Conselleria de Desenvolupament Rural, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, ha començat […] Veure més
Alerta per la pujada de preus de gas i com afecta el tractament de purins ADAP,, l’Associació per al Desimpacte Ambiental dels Purins, denuncia una “situació crítica” a les plantes de tractament de purins. Les […] Veure més
Anafric assisteix al 50è aniversari del Mercat Carni-Ramader i Avícola de Barcelona El Mercat Carni-Ramader i Avícola de Barcelona va reunir més 150 assistents per celebrar, el passat 20 de setembre, el 50è aniversari d’una […] Veure més
El Paquito de cordero pren Barcelona del 3 al 30 d’octubre… i ara combina amb còctels El 22 de setembre s’ha fet la presentació a la premsa del Paquito de xai, però en aquesta segona ocasió, […] Veure més
EUA crea una eina interactiva per conèixer com varia la confiança del consumidor al voltant de la carn El Centre per a l’Anàlisi de la Demanda d’Aliments i la Sostenibilitat de la Universitat d’Urdue (PAGS per les sigles […] Veure més
Bestiarium: Exposició i rutes senderistes amb ovelles a l’octubre Durant aquesta tardor Interovic portarà la seva exposició fotogràfica Bestiarium per diverses zones de la Canyada Reial de la Plata. […] Veure més
La UE estudia com abaratir els fertilitzants el 26 de setembre Fins a l’inici de la guerra al febrer, Rússia era l’exportador global més gran de fertilitzants, amb vendes per valor […] Veure més
Segona edició del curs de Provacuno per a professionals del sector de la carn de boví La interprofessional del boví, PROVACUNO, ha llançat el segon curs de formació gratuït per a professionals del sector del Boví […] Veure més
Meat Attraction: Anafric organitza un dels estands de més superfície de la fira. Participa amb nosaltres! Guarda la cita al calendari. Els propers 6, 7 i 8 de març. El sector carni té una nova cita […] Veure més
Menús escolars: Ja podeu fer les vostres aportacions al Reial decret sobre el foment d’una alimentació saludable Fins al proper 7 d’octubre, ja es poden fer aportacions al Reial decret per fomentar una alimentació saludable i sostenible […] Veure més