23 de juny. Dia del Xai. El Paquito, ja es troba a Barcelona

INTEROVIC, la Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i el Cabrit, va presentar per primera vegada a Barcelona, ​​la seva campanya “El Paquito”, un original entrepà de xai que ja està disponible en 200 establiments de la ciutat Comtal. La presentació es va fer en el Celler Passatge 1986, al costat d’un grup de periodistes i acompanyats d’alguns dels cuiners que participen en aquesta acció. L’objectiu d’aquesta proposta és crear un nou moment de consum de la carn de llet, xai i cabrit. El projecte va néixer a Madrid el 2019, el 2020 se li va sumar la ciutat de València i aquest 2021 és el torn de Barcelona.

Campanya ‘Buscant a Paquito’
‘Buscant a Paquito’ és una campanya d’INTEROVIC que té l’objectiu de rejovenir la demanda del xai. La iniciativa compta amb una estètica fresca i juvenil que vol acostar-se als moments de consum del dia a dia i als bars i restaurants més carismàtics de Barcelona.

A més, l’artista Ana Jaren ha creat una sèrie d’il·lustracions, que apareixen també físicament en els establiments que ofereixen el Paquito i són claus per transmetre l’estètica del Paquito.

 

En aquesta primera edició d ‘ “El Paquito” participen 200 bars i restaurants de la ciutat Comtal. Cada un d’ells ha elaborat una recepta diferent, amb el be com a ingredient principal i aportant la seva personalitat a l’entrepà. El llistat dels bars i restaurants, així com les receptes dels entrepans, apareixen la pàgina web buscandoapaquito.com

Des dels clàssics com el mollete, que prepara el Celler Passatge o la recepta aragonesa de Bar Yeti, fins als més viatgers com el peruà de Warike Project o l’hindú d’Iván Surinder al Mirch de Raval, passant pel sorprenent entrepà mar i muntanya que prepara Fishology.

 

 

 

Col·laboradors