30 de octubre: Día de la Casquería

El Dia Mundial de la Triperia se celebra avui i està recolzada per les organitzacions interprofessionals càrnies i, per descomptat, per Anafric que va oferir la seva col·laboració des del primer moment que ens ho van sol·licitar. El mes d’abril passat, cuiners com Martín Berasategui o David De Jorge (àlies Robin Food) i associacions empresarials i professionals del sector alimentari i carni es van unir per promoure la instauració del Dia Mundial de la Trencament.

La iniciativa, el màxim impulsor de la qual és DAPSA empresa de la indústria transformadora es va presentar al Saló Gourmets i ha donat els seus fruits amb la jornada que celebrem avui.

La triperia constitueix un bé preat: forma part del patrimoni gastronòmic espanyol ia més d’exquisit, resulta ser sostenible, en línia amb la pràctica d’aconseguir el màxim aprofitament i evitar el malbaratament. Des d’Anafric potenciem donar difunsió als seus beneficis i la necessitat de generar cultura al seu voltant per garantir-li una llarga vida.

 

 

Col·laboradors