“Amor invisible”. Els veterinaris, a ritme de musical, per enaltir la seva tasca amb els animals durant el 2020

L’Organització Col·legial Veterinària ha volgut retre homenatge als veterinaris amb motiu del Dia Mundial de la Veterinària, que se celebra cada any l’últim dissabte d’abril. Per això ha presentat un videoclip, amb el títol Amor invisible, durant un acte celebrat a l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques.

El vídeo musical s’ha presentat en un acte que s’ha celebrat a l‘Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, moderat pel periodista de TVE Quico Taronjí, presentador de el programa “Aquí la terra”, amb la presència de veterinaris rellevants que han exposat els temes que més preocupen a la professió avui dia.

L’esdeveniment ha estat inaugurat pel president de l’Organització, Luis Alberto Calvo, amb una ponència en què ha destacat el paper dels professionals en la protecció sanitària de la societat, amb una especial referència a la veterinària com a base de la salut pública , “un capítol que a Espanya amb prou feines rep l’1% la despesa sanitària, perquè prima l’assistencial i es descuida la prevenció. Per tant, alguna cosa no s’està fent bé “.

 

Col·laboradors