Anafric amplia el seu grup de col·laboradors afegint la logística del transport i la distribució d’última milla

Anafric està actualitzant la seva xarxa de col·laboradors apropant-los a les necessitats del dia a dia dels seus socis. Per això ha tancat un acord de col·laboració amb MalvaLogistics, empresa espanyola de delivery service. Amb aquesta col·laboració, Anafric afegeix als seus serveis la possibilitat que els seus socis puguin comptar a preus molt competitius amb especialistes en la de distribució d’última milla de productes carnis.

Dolors Tarrés és la delegada de vendes a Catalunya. “Som un organitzador de transports (O.T.), amb els certificats corresponents per al desenvolupament de la nostra tasca, especialitzats en la distribució d’última milla, ja siguin les botigues dels nostres clients o els consumidors particulars, ajudem als nostres clients a reduir els seus costos de transport i comptem amb conductors especialitzats en la logística del producte carni”.

La companyia, des de la seva creació fins avui, s’ha convertit en un operador de transport d’última milla, que està treballant amb les principals marques de delivery actuals i que s’ha adaptat a el control de costos actual de les empreses. “Els nostres vehicles estan adaptats a les necessitats de cada producte, ruta i client, posant especial interès en la nostra vocació de servei i d’imatge per als nostres clients”.

“Treballem amb diferents companyies i estem adaptats a les noves tecnologies, per satisfer la necessitat dels nostres clients”, explica Dolors Tarrés.

Tens més informació i entrevista amb Dolors Tarrés en aquest enllaç.

Col·laboradors