ANAFRIC convoca a València la principal trobada del sector oví i cabrum

La ciutat de València serà la seu, el proper 17 de juny, de la reunió anual del Grup Oví-Caprí d’ANAFRIC, associació nacional càrnia, una cita clau per al present i el futur del sector. Organitzada per ANAFRIC, l’associació que representa més del 70% de les empreses dedicades a la producció i comercialització de carn d’oví i cabrum a Espanya, la trobada congregarà els actors més rellevants de l’àmbit ramader, industrial i comercial.

Encuentro Ovino - Caprino de ANAFRIC en Valencia

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la firma Carnes Félix, que exerceix d’amfitriona.La jornada abordarà temes estratègics com la innovació, la internacionalització, la transformació de producte o els nous relats de consum sota el lema: “Més enllà del plat. Transformar, exportar, innovar… i no perdre el sabor!”.

El programa inclourà la presentació de la nova campanya d’INTEROVIC, l’anàlisi del consum nacional a càrrec d’AECOC i les oportunitats en mercats exteriors amb la participació de l’ICEX. A més, se celebrarà una taula rodona sobre com construir un nou relat de consum per al xai i el cabrit amb representants del sector.

Espai per dissenyar el full de ruta dels propers anys. El sector necessita més veu.

José Friguls, president d’ANAFRIC, explica que “els professionals de les empreses que formen el sector oví i cabrum té la gran capacitat d’adaptar-se i reinventar-se” i subratlla la transcendència de l’esdeveniment: “Aquesta reunió no és només un fòrum de debat, és un espai per dissenyar el full de ruta dels propers anys. La transformació, el relleu, l’export trobada és el lloc on les construirem col·lectivament.”

Friguls també ha destacat que el context actual d’incertesa normativa i comercial obliga al sector a treballar de forma coordinada i proactiva: “L’oví i el cabrum necessiten més veu. Des d’ANAFRIC seguirem liderant aquesta veu amb fets i propostes.”

🔗 Més informació: www.anafric.es

Col·laboradors