Meat Attraction 2022 es presenta com el principal instrument de promoció per a la indústria càrnia espanyola. Anafric hi serà present. T’hi apuntes!

Meat Attraction prepara la seva quarta edició amb un enfocament mixt que integra l’esdeveniment presencial -del 8 a l’10 de març de 2022- i la configuració digital amb LIVEConnect, una potent plataforma en línia per a tota la comunitat professional, que començarà a funcionar des d’octubre d’aquest any, 2021. Anafric torna a ser present amb un estand compartit. El termini prioritari de participació acaba el 30 de setembre per participar en la primera distribució prioritària d’espais el dia 14 d’octubre. Si teniu interès a participar, envieu-nos un correu electrònic a [email protected]

Meat Attraction comptarà amb nombroses accions comercials per situar el sector espanyol com un dels proveïdors de carns i productes carnis líders al món. En aquest sentit, la fira torna a posar en marxa la iniciativa País Importador Convidat, amb Japó i Canadà com a convidats en aquesta ocasió, dos dels mercats d’interès estratègic per al sector carni espanyol, per la seva dimensió i nivell de desenvolupament.

 

 

 

Què veurem en la propera edició

Expositors i visitants comptaran amb l’Àrea de Producte i l’Àrea d’Indústria Auxiliar i Cadena de Valor, i espais específics com IbéricoLand -espai expositiu per a la indústria de productes carnis ibérics- o The Butcher Shop, dirigit especialment a canal minorista.

La innovació i el coneixement seran també protagonistes, amb una nova edició de l’Innovation Hub, el directori de novetats i productes estrella presentats pels expositors, els Premis Accelera, per donar suport a les empreses tant de l’àrea de producte com de la indústria auxiliar, i meaTIC, un programa complet de jornades tècniques, formació i especialització.

Col·laboradors