Anafric s’uneix a la iniciativa “Som la Força de la Carn” per reivindicar el valor del sector carni a la gastronomia catalana

En el context de la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, s’ha llançat la iniciativa “Som la Força de la Carn”, que cerca destacar la importància del sector carni en la cultura, l’economia i la gastronomia del territori.

Anafric, com a associació representativa del sector carni espanyol, s’ha adherit a aquesta campanya amb l’objectiu de visibilitzar el compromís de les empreses càrnies amb la sostenibilitat, la innovació i la preservació de la identitat gastronòmica catalana.

 

La presentació oficial de “Som la Força de la Carn” tindrà lloc el proper 11 de juny a l’Edifici El Sucre de Vic, en el marc de les activitats programades per “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”.

Amb aquesta adhesió, Anafric reafirma el seu compromís amb la promoció de pràctiques responsables en la producció i la comercialització de productes carnis, així com amb la valorització de la tradició culinària catalana.

Per a més informació sobre la iniciativa i les activitats programades, podeu visitar el lloc web oficial:  https://laforçadelacarn.cat

Col·laboradors