Andalusia publica les convocatòries d’ajudes per millorar la sostenibilitat i la competitivitat d’agricultura i ramaderia

El BOJA, butlletí de la Junta d’Andalusia, ha publicat la nova convocatòria d’ajuts de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Desenvolupament Sostenible que, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, es financen amb càrrec als fons Next Generation. Les sol·licituds podran presentar-se a partir del proper 16 de maig i el termini de presentació estarà obert durant un mes. La tramitació serà íntegrament telemàtica.

En total són 41,9 milions d’euros i estan dirigides a la millora de la sostenibilitat i la competitivitat de l’agricultura i la ramaderia i per dur a terme inversions en matèria de bioseguretat. La primera convocatòria té un pressupost de 40,6 milions d?euros en quatre programes. Així, per a la gestió de subproductes i dejeccions en ramaderia es convoquen gairebé 2,5 milions d’euros, per a la transformació integral i modernització d’hivernacles més de 31,1 milions d’euros i per a eficiència energètica i energies renovables a les explotacions agràries (com biogàs i biomassa agrícola), gairebé dos milions d’euros.

Col·laboradors