Barcelona acull el Vedellatast, amb més de 200 convidats

La ciutat comtal ha estat l’escenari d’una vetllada gastronòmica sense precedents amb motiu de Vedellatast Barcelona, ​​l’exclusiu sopar organitzat per les principals associacions del sector de boví de carn.L’esdeveniment, celebrat a l’emblemàtic El Palauet del Passeig de Gràcia, ha reunit més de 200 convidats per retre homenatge a l’excel·lència de la carn de boví i al reconeixement recent de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

 

 

 

A l’acte han assistit representants del sector, institucions i amants de la bona taula, els qui han gaudit d’una experiència culinària única impulsada pel sector del boví de carn, representat per l’Organització Interprofessional de la Carn de Boví (Provacuno), l’Associació de Productors de Carn de Boví- de Ganaders de Boví de Carn d’Alcarràs (ARB), amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Col·laboradors