Barcelona serà el centre de la seguretat alimentària el proper 7 de juny

El proper 7 de juny, coincidit amb el Dia Mundial de la Seguretat Alimentària, se celebrarà la quarta edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària-BSA, una iniciativa que posa en valor la importància d’aquest dia. Els reptes del sector de l’alimentació per poder proporcionar aliments sans, segurs i sostenibles davant de l’augment de la població han impulsat l’aparició de noves fonts de proteïna. Hi ha nombroses iniciatives per fer front a la creixent demanda d’aliments: quins desafiaments suposen a nivell de seguretat alimentària?

La IV edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària serà un lloc de trobada entre els diferents professionals vinculats a la seguretat alimentària per compartir experiències i coneixement. S´oferirà nponències i taules rodona d´experts de diferents àrees, vinculades amb l´elaboració d´aliments a partir de fonts alternatives de proteïna.

El fòrum recupera aquest any la seva modalitat presencial i se celebrarà a l’Auditori UPF Barcelona School of Management

INSCRIPCIONS

Col·laboradors