Bureau Veritas certificarà el segell PAWS de Benestar Animal de PROVACUNO

Bureau Veritas ha obtingut l’autorització per actuar com a certificadora independent del segell de Benestar Animal PROVACUNO Animal Welfare Spain (PAWS). L’objectiu d’aquesta garantia, creada per l’Organització Interprofessional Agroalimentària de la carn de boví, sota la marca “Compromís Benestar Animal” és garantir a la societat de consum que els productes certificats derivats del boví, identificats amb aquesta marca, procedeixen d’operadors que compleixen amb estrictes requisits de benestar animal i traçabilitat.

D’aquesta manera, en els centres de processament de sacrifici es verifica el transport de la ramaderia, l’òptim cura i neteja en el seu estabulació. Així mateix, l’equip especialitzat de Bureau Veritas establirà controls sobre la posada en marxa d’adequades operacions d’atordit i sacrifici que evitin situacions d’estrès en els animals.

PAWS també consolida la traçabilitat i la cadena de custòdia en la indústria alimentària de carn de boví. Addicionalment, Bureau Veritas realitzarà verificacions de traçabilitat dels productes carnis en els punts de venda a consumidor, procedents de les indústries alimentàries.

 

Col·laboradors