Certificat Animal Welfare INTEROVIC Spain – AWI en els productes ovins i cabrum

A partir de 2021 els consumidors podran trobar el certificat Animal Welfare INTEROVIC Spain – AWI en els productes ovins i cabrum com ara pell o carn. Es tracta d’una marca de garantia que inclou el procés de certificació dins de “Compromís Benestar Animal”. Aquesta és una eina que permet proporcionar l’animal, en totes les fases de producció, les cures i entorn necessari per al correcte desenvolupament físic i psicològic i assegurar el seu compliment. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de garantir a l’consumidor que els productes sota la marca Animal Welfare INTEROVIC Spain -AWIS procedeixen d’operadors que han complert amb els més estrictes requisits establerts sobre benestar animal i la traçabilitat, oferint el més alt nivell de benestar animal de món.

L’abast d’aquesta certificació engloba totes les fases de producció dels de llet, xais i cabrits, des dels centres de tipificació i engreixadors, fins controls en el punt de venda. A més, aquesta certificació també engloba subproductes com la pell. Per garantir productes produïts amb les màximes garanties de benestar animal.

De moment, ARAPORCEI, S.L. i Certicar, S.L. són les primeres empreses certificadores que han aconseguit autorització per certificar amb el Reglament tècnic de Benestar Animal i Traçabilitat “Compromís Benestar Animal”, Animal Welfare INTEROVIC Spain – AWIS.

Col·laboradors