‘Compromís Benestar Certificat’, ja és present entre els grans grups de la distribució espanyola

Carrefour, Alcampo, *Consum, El Corte Inglés o Aldi ofereixen en els seus lineals productes amb aquest segell, que garanteix el compliment dels requisits més exigents del món en benestar animal. L’aposta de les empreses per comptar amb aquest segell entre els seus lineals indiquen, l’aposta decidida pel benestar animal i les demandes dels consumidors, al qual li ofereixen un producte que, per a obtenir aquest segell ha hagut de complir amb els requisits més exigents del món en benestar animal, tant en granges com transport i indústria.

Així ho ha assenyalat el tècnic de Benestar Animal de INTERPORC, Daniel Hernández, durant la jornada ‘Escenari actual, i escenaris de futur per al sector porcí’, organitzat per la Unió de Pagesos Castella i Lleó (UCCL), en la qual ha destacat “l’aposta decidida de les empreses i granges per la cura del bestiar i per atendre les demandes dels consumidors, als quals ofereixen un producte que compleix amb els requisits més exigents del món en benestar animal, tant en granges com en transport i indústria”.

Els productes amb el segell ‘Compromís Benestar Certificat’ estan a la disposició de milions de clients en tota Espanya gràcies al suport a la iniciativa de les grans cadenes de distribució i de la distribució minorista i especialitzada, ja que són milers de carnisseries les que també els ofereixen. A nivell internacional, també tenen presència en cadenes com TESCO o *Morrisons.

El control del compliment de les mesures contemplades en el Reglament es realitza a través d’auditories periòdiques per part de certificadores independents de *INTERPORC, i per professionals acreditats i amb una àmplia experiència en benestar animal i bioseguretat, que avaluen el grau de compliment d’una forma sistemàtica, objectiva, mesurable i quantificable, i asseguren que els agents que obtenen el segell compleixen estrictament tots els paràmetres establerts en l’exigent Reglament.

Col·laboradors