COSTA FOOD MEAT obté la certificació dels seus protocols davant de la COVID-19 amb AENOR

Costa Food Meat, empresa que forma part de l’holding carni Costa Food Group, ha rebut la certificació dels seus protocols enfront de la COVID-19 d’AENOR, acreditant l’adequada implantació i l’efectivitat de les mesures que aplica l’empresa. Així mateix, Costa Food Meat recolza el seu compliment amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19.

 

 

Protocol establert per a l’obtenció de la certificació

 • Es van desenvolupar i van implantar protocols d’actuació dins dels centres de treball durant les diferents fases de l’estat d’alarma.
 • Es van incloure mesures de prevenció, actuació i confinament:
  1. Formació preventiva dels treballadors sobre les directrius pautades per les autoritats sanitàries per a la salvaguarda de la seva salut i la dels seus companys.
  2. Controls de temperatura.
  3. Ampliació del nombre d’estacions de desinfecció en els punts d’accés als centres productius.
  4. Disseny de torns d’entrada i sortida per seccions per establir tallafocs i evitar contagis.
  5. Augment de les distàncies de seguretat dels treballadors.
  6. Habilitació de noves zones comuns per garantir el distanciament físic recomanat en tot moment.
  7. Dotació de tots els EPI requerits per a la realització de la seva activitat, entre d’altres.

 

Objectiu: evitar riscos

“Són moments complicats on tots estem aprenent cada dia per adaptar-nos de la millor manera possible a aquesta situació” comenta Jordi Costa, CEO de Costa Food Group. “Els nostres esforços estan bolcats en tenir cura dels nostres empleats i minimitzar al màxim el risc de propagació de virus en els nostres centres productius per poder continuar amb el subministrament de la cadena alimentària”.

Per la seva banda, Rafael García Meiro, CEO d’AENOR, ha afirmat que “Costa Food Meat demostra que el seu compromís de servei a la societat està en el primer lloc de les seves consideracions, coherentment amb la seva posició. Els seus protocols solvents i ara certificats impulsen amb potència la confiança necessària perquè el sector de l’alimentació recuperi amb rapidesa la seva important aportació a la societat i l’economia”.

 

Des de l’inici de l’estat d’alerta, Costa Food Meat, com a empresa alimentària, va mantenir responsablement la seva activitat industrial, contribuint a assegurar el proveïment de la població. Per a això, la companyia va extremar les mesures de seguretat i higiene seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i altres organismes internacionals per garantir el benestar i la seguretat dels seus treballadors, proveïdors i clients.

Col·laboradors