Coviher recupera la seva activitat en un temps rècord després de l’incendi a la planta d’Humilladero

El 25 de maig passat les instal·lacions de Coviher a Humilladero es van veure afectades per un incendi en què, afortunadament, no es van haver de lamentar víctimes. Després d’aquest greu succés i gràcies a la gran ajuda i col·laboració d’empreses del sector carni, Coviher ha aconseguit reactivar la producció al 100% i ubicar els 50 treballadors que formaven part de la planta ubicada a la localitat malaguenya.

En paraules de Rafael Aranda, gerent de Coviher volem agrair públicament a totes les persones i empreses que han tingut amb nosaltres mostres d’afecte i suport, i que d’alguna manera ens han ajudat a sortir d’una greu situació en un temps rècord”. En pocs mesos, l’empresa posarà en funcionament una nova seu a Mollina (Màlaga) que permetrà a Cárnicas Coviher ampliar-ne el funcionament encara més i continuar oferint productes de màxima qualitat a clients nacionals i internacionals.

 

 

Una mica d’història

  • L’activitat de Coviher, centrada exclusivament en la producció d’oví i cabrum, va arrencar el 2003 amb un escorxador ubicat a Los Corrales (Sevilla) i una plantilla de cinc treballadors, lloc on està situada la seu de l’empresa actualment.
  • Anys més tard es va construir una granja per a bens que està situada a 500 metres de l’escorxador i es va habilitar espai per a sala d’especejament.
  • El 2014, per necessitats de la producció, i per atendre una creixent demanda, es va instal·lar la planta d’Humilladero, dedicada a especejament, congelació i expedicions
  • A causa del ràpid creixement del volum de negoci i de la gran demanda internacional, el 2021 es comença a construir la que serà la nova planta de Coviher a Mollina, amb capacitat per concentrar tota la logística nacional i internacional.

Coviher avui dia dóna feina directa a 135 persones i amb les noves instal·lacions està previst que augmenti un 25% la plantilla.

 

Col·laboradors