Dilluns que ve 22 de setembre, a les 13:45 hores, tindrà lloc al MOM Culinary Institute (C/ Serrano, 96 – Madrid) la final del concurs “El Millor Paquito d’Espanya 2025”, organitzat per INTEROVIC amb la col·laboració d’establiments de tot el país.
Es tracta de la segona edició d’un certamen que busca reconèixer l’establiment que elabora el millor entrepà de xai del territori nacional. A la competició participaran els guanyadors dels millors Paquitos de cada comunitat autònoma, que es donaran cita a Madrid per disputar la gran final.
L’esdeveniment comptarà amb un jurat de renom que farà un tast a cegues per avaluar la creativitat, el sabor i l’autenticitat de cada proposta.
Programa de l’esdeveniment
12:00 h – Començament de la preparació dels Paquitos per part dels participants.
12:30 h – Tast a cegues del jurat.
14:00 h – Elecció del guanyador del Millor Paquito de España 2025.
14.30 h – Vi d’honor.
Amb aquesta iniciativa, INTEROVIC reforça el seu compromís amb la promoció de la carn de xai, un producte sostenible, versàtil i profundament lligat a la tradició gastronòmica espanyola, alhora que impulsa el talent de l’hostaleria a tot el país.
També t’interessa: