El Fòrum Porcí Múrcia 2025 reunirà les principals veus del sector a SEPOR

El proper 28 d’octubre, la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) celebrarà el Fòrum Porcí Múrcia 2025 en el marc de la Fira Ramadera, Industrial i Agroalimentària de Lorca (SEPOR), consolidant aquesta cita com un referent nacional per al sector.

Sota el lema “Un sector que transforma el present per continuar liderant el futur”, l’esdeveniment comptarà amb la participació de destacats representants empresarials, tècnics i institucionals.

El Foro Porcino Murcia 2025 reunirá a las principales voces del sector en SEPOR

La jornada s’obrirà amb la intervenció de Juan Pedro Vera Martínez, director general de Producció Agrícola, Ramadera i Pesquera de la Regió de Múrcia, que abordarà el paper del sector porcí com a motor econòmic, referència internacional i exemple de sostenibilitat.

A continuació, se celebraran tres taules rodones centrades en els grans reptes del sector:

  • La sanitat com a pilar del lideratge mundial, amb representants de Cefusa, Jisap, Porcisan i Grupo Francés, moderats per Joan Sanmartín (OPPGroup).

  • El sector porcí espanyol com a model de producció al món, amb la participació de MAPA, Anprogapor, ANICE i l’Associació d’Empresaris de Ramaderia de Múrcia, moderada per Daniel de Miguel (INTERPORC).

  • El nou cicle del porcí: com ser més competitius en un mercat global, amb directius de El Pozo Alimentación, La Comarca Food Group, Porcisan, Faccsa i Famadesa, sota la moderació d’Alberto Herranz, director general d’INTERPORC.

El fòrum serà clausurat pel president d’INTERPORC, Manuel García, que ha destacat que aquesta trobada “reunirà el teixit empresarial, l’administració i les associacions del sector per compartir coneixement i debatre sobre els reptes d’una ramaderia moderna, sostenible i competitiva”.

Múrcia es referma així com un dels grans motors de la producció porcina europea i un exemple d’innovació i lideratge sectorial.

Col·laboradors