La versió d’El Paquito de xai del cuiner Roberto Villarroya del restaurant Olla de Huesca ha conquerit el jurat de la primera edició del concurs ‘Millor Paquito de España’, organitzat per la Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i el Caprino, Interovic, a Saragossa, per a premiar el millor entrepà de xai, cabrit o lletó del país.
El projecte més especial i carismàtic de la Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i el Caprino (INTEROVIC) ha fet un pas més amb la celebració de la primera edició del Millor Paquito de España. Un certamen que ratifica que l’entrepà de xai ja és tota una institució al nostre país i que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Medi Rural del Govern d’Aragó, de Ternasc d’Aragó IGP i de Caixa Rural de Terol.
La ciutat de Saragossa ha estat el lloc escollit per organitzar aquest certamen, que busca reconèixer l’excel·lència en la preparació de l’entrepà de xai, cabrit o llet d’entre totes les versions dels establiments que l’han ofert a nivell nacional participant a les diferents Rutes del Paquito celebrades al llarg de l’any, 11 participants de 11 ciutats diferents.
A més, també es van seleccionar dos finalistes: el primer, restaurant Pablo, ubicat a Lleó, amb la seva versió del Paquito que va presentar el cuiner Alfredo López. El segon va ser el malagueny Yerbagüena de Campillos, el cuiner del qual és Javier Carmona.