El “pepito” torna als escenaris de Mad Cool 2025 amb Fans del Vacuno

La música, l’estiu i la millor gastronomia es donen cita un any més a  Mad Cool, el festival que converteix Madrid a l’epicentre cultural del mes de juliol. Entre els grans protagonistes d’aquesta edició, que se celebra del 10 al 13 de juliol, hi haurà Fans del Vacuno amb una proposta tan saborosa com icònica: el petit de vedella.

Aquest 2025, Mad Cool torna a reunir alguns dels noms més destacats del panorama musical nacional i internacional. Muse, Nine Inch Nails, Crema Bogotà, Alanis Morissette, Olivia Rodrigo o Justice juntament amb molts altres artistes i una acurada selecció de bandes emergents i propostes innovadores, convertiran el recinte en una autèntica festa on milers de persones de tot el món gaudiran dels seus músics favorits.

 

Fans del Vacuno en Mad Cool

 

 

 

Durant els intensos dies de diversió, el millor serà recarregar energies amb una carn de boví saborosa i nutritiva en una versió més rockera i fresca del clàssic petit de vedella, preparat al moment al foodtruck GEGANT de Fans del Boví que  Provacuno instal·larà a la zona de restauració del festival.

A més de deliciós, el petit de vedella és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, ferro, zinc i vitamines del grup B, fonamentals per afrontar el ritme intens de quatre dies de música en directe. La carn de boví forma part essencial de la dieta mediterrània i ofereix un equilibri perfecte entre plaer i salut, cosa que no passa desapercebuda per als assistents més foodies del festival.

En un esdeveniment amb milers de visitants internacionals, el llavor es presenta com un ambaixador de la nostra cultura culinària. Ja sigui com a steak sandvitx, sandvitx à la viande o panino di vitello, el seu sabor connecta amb tothom i deixa empremta més enllà de l’idioma. Una excusa perfecta perquè el públic internacional conegui, i assaboreixi, la nostra carn de boví en una de les mossos més representatives de la nostra gastronomia.

Fans del Boví es consolida així com un aliat fidel del festival, portant el seu missatge a nous públics i demostrant que la carn de boví espanyol té un lloc reservat entre els grans moments de l’estiu.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors