El sector porcí ajuda a Planes per frenar les falses notícies

El president de la Interprofessional de l’Porcí de Capa Blanca (Interporc), Manuel García, ha demanat en una reunió amb el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, el suport del seu Departament en la difusió a la societat dels avanços de l’ sector ramader en sostenibilitat i benestar animal i en la lluita contra atacs infundats i ‘fake news’.

García ha lamentat els “atacs infundats i organitzats” que rep el porcí en particular i el ramader en general amb arguments fal·laços que tergiversen la realitat de la ramaderia. “Acceptem de bon grat les crítiques justificades i estem oberts a el diàleg, però sempre cal debatre amb dades reals sota criteris científics, no airejant notícies o xifres falsejades”, ha insistit.

El sector ramader-carni és “essencial” per protegir el medi rural i conservar la biodiversitat així com per garantir la supervivència de milers de petits nuclis rurals a l’generar ocupació i facilitar serveis i infraestructures que són vitals per frenar el despoblament

Col·laboradors