Encara ets a temps de participar a Meat Attaction, la fira referent del món carni del Sud d’Europa

MEAT ATTRACTION, organitzada per IFEMA MADRID i ANICE; s’ha convertit en una fira referent i necessària per a tots els operadors al sector carni; una plataforma vertebradora d’activitat i oportunitats de negoci i internacionalització per a expositors, visitants i compradors. Meat Attraction 2022 es presenta com el principal instrument de promoció per a la indústria càrnia amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial internacional i impulsar la capacitació i la interactuació entre els professionals del conjunt de la Indústria Càrnica.

En paral·lel amb l’esdeveniment presencial, Meat Attraction LIVE Connect és la nova plataforma digital de networking internacional que enriqueix i impulsa la convocatòria abans de la cita presencial del 8 al 10 de març. LIVE Connect, es converteix en la comunitat i xarxa social professional més gran del món per a la indústria càrnia en tota la seva cadena de valor.

LLISTAT D’EXPOSITORS

CONTACTA AMB ANAFRIC

Algunes iniciatives vinculades a Meat Attraction

Setmana de la Carn (del 4 al 13 de març)

Campanya nacional sectorial al consumidor final per informar sobre les propietats, valors i qualitats nutricionals de productes carnis, per grups poblacionals. Durant aquesta setmana es desenvoluparan activitats adreçades a professionals del sector i al públic en general, orientades a posar en valor els beneficis de la carn en una alimentació saludable, variada i equilibrada.

The butcher´s shop

Àrea expositiva de solucions i novetats al servei de l’especialització dels carnissers i xarcuters; així com tota la innovació i activitats per visibilitzar, donar prestigi a l’ofici i ajudar a evolucionar els nostres professionals.

A més en aquesta edició, comptarem amb un complet programa d’activitats destinades als professionals del comerç especialitzat de la carn i els seus derivats. L’invitat internacional que ens visita és Renzo Garibaldi, considerat per molts el millor carnisser de Llatinoamèrica i un dels millors del món.

D’altra banda, juntament amb Carnimad l’organització premiarà els millors carnissers, xarcuters, pollers i casquers especialitzats, que podran demostrar tot del que són capaços en els tres concursos que tindran lloc a The Butcher’s Shop:

  • Concurs joves carnissers
  • Concurs millor hamburguesa artesana
  • Premis a la digitalització.

 

Factoría Chef

Espai a Meat Attraction l’objectiu del qual és la divulgació, innovació i interpretació gastronòmica dels productes carnis per donar a conèixer les oportunitats culinàries i la innovació gastronòmica, qualitat, varietat i versatilitat dels seus productes.

 

 

 

 

Col·laboradors