Euronews llança la minisèrie “De la Granja a la Taula”

De la Granja a la Taula” mostrarà als espectadors, al llarg de les seves vuit episodis, produïts en col·laboració amb la Comissió Europea, com els agricultors i les empreses estan adaptant els seus hàbits de treball i els consumidors els seus hàbits alimentaris per fer que les cadenes alimentàries siguin més saludables, justes i sostenibles.

El primer episodi es transmet aquesta setmana i es llançarà un nou episodi cada dues setmanes dimarts a la nit, a les 21h55. El primer episodi, ambientat a Ahun, França, examina com la indústria s’està preparant per reduir els pesticides en un 50% abans de 2030.

 

 

Els propers episodis se centraran en:

  • Tecnologia agrícola innovadora en Lelystad, Països Baixos (que es transmetrà el 30 de març)
  • Sistemes innovadors per gestionar i reduir el malbaratament d’aliments a Berlín, Alemanya (13 d’abril).

 

També s’abordaran temes com el benestar animal, la sobreexplotació de la terra, la contaminació i l’etiquetatge dels aliments.

Col·laboradors