Èxit de Pastoreo, amb més de mil visitantes i 800 tapes servides

Tapes de xai gratuïtes per degustar en un lloc amb encant i en bona companyia. Ha estat l’objectiu de Pastoreo, el primer pop up obert, ideat per la interprofessional de l’oví i cabrum, Interovic, per fomentar la cultura del xai nacional i delectar-se amb aquestes tapes creades per a l’ocasió pel xef Javi Estévez. La carn de xai és molt versàtil i permet totes aquestes combinacions. Les tapes han anat acompanyades de dos vins de Marquès de Riscal, el Fina Montico i el XR. La iniciativa ha aconseguit gairebé mil visitants i vuit-centes tapes servides.

Els visitants també han pogut gaudir d?exposicions com la del fotògraf José Barea, amb retrats de races autòctones d?ovelles i cabres o fotografies de l?univers transhumant. També tallers basats en el món del xai com aquest de calques ceràmiques o fins i tot una demostració de filada de llana en directe.

Amb aquest espai efímer, Interovic vol així continuar fomentant el coneixement i el consum de la carn de llet, xai i cabrit d’origen nacional. Pastoreo és part del projecte Más cerca es mejor,, l’objectiu del qual és fomentar el consum de la carn de llet, xai i cabrit d’origen nacional, especialment per Nadal.

 

 

Col·laboradors