FIAB demana un termini dadaptació per aplicar la nova normativa de sostenibilitat

La Federació Espanyola d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB) ha organitzat amb el suport del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), una jornada en què ha analitzat les noves obligacions de les empreses del sector en matèria de sostenibilitat.

 

 

En la presentació, el director general de FIAB, Mauricio García de Quevedo, va argumentar que el sector compleix i supera els objectius mediambientals d’una normativa molt exigent i va lamentar la “la seva excessiva regulació”.

Durant la seva intervenció també va destacar que la indústria d’alimentació i begudes fa temps que treballa en pràctiques sostenibles amb el medi ambient, com l’ús de tecnologies de producció neta, la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, la gestió dels residus i l’ús energia renovable.

“Compartim els objectius de la legislació”, però “cal que les empreses tinguin un termini d’adaptació suficient per aplicar la nova normativa, si no es limita la seva capacitat d’inversió i creació d’ocupació, especialment en el cas de les pimes” , que representen el 95% del sector”, ha assegurat.

Més informació a FIAB.

 

 

Col·laboradors