GO SECUESVAC celebra el 18 de febrer un webinar sobre el segrest de carboni

Sota el títol “Segrest de carboni en la producció de boví”, els membres del Grup Operatiu SECUESVAC exposaran com pot contribuir la producció de boví de carn a mitigar els efectes del canvi climàtic a través del segrest de carboni, en un webinar que tindrà lloc el proper 18 de febrer i que s’emetrà pel canal de YouTube de Go SECUESVAC.

 

Secuestro de carbono

 

 

Javier López, director de PROVACUNO, farà una breu presentació del projecte i donarà pas a Óscar del Hierro, investigador de l’Institut Basc de Recerca i Desenvolupament Agrari, Neiker, que aprofundirà en com pot contribuir la ramaderia en la reducció d’emissions de carboni a l’atmosfera i la forma d’obtenir dades científiques de referència que serveixin per servir de carro.

Darrere seu, Jesús López Colmenarejo, director executiu de Grup Editorial Agrícola-Henar Comunicación, conduirà la taula rodona “Accions del sector agroalimentari per mitigar el canvi climàtic”. Hi participaran José Manuel Macarulla, director executiu a l’Associació de Criadors de Raça Bovina Parda de Muntanya (ARAPARDA) i Agustín de Prada, director d’ASOPROVAC Castella i Lleó.

Inscriui-te aquí: https://forms.gle/eNyS1qAg7Do5LKQx8

 

 

Aquest projecte és cofinançat dins del Pla Estratègic Nacional de la PAC (PEPAC) 2023-2027 al 80% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural FEADER i el 20% pel Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació. Muntant total de lajuda 548.889,40 euros.

PROVACUNO és l’entitat representant d’aquest projecte, així com la responsable de la formació del Grup Operatiu i del contingut. La Direcció General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària (DGDRIFA) és lautoritat de gestió encarregada de laplicació de lajuda FEADER corresponent.

Col·laboradors