INGAL Enginyeria confia la seva imatge i comunicació a Impacta Group

INGAL Ingeniería, reconeguda signatura de serveis integrals d’enginyeria a l’àmbit de la indústria agroalimentària i membre d’Anafric, ha encarregat els serveis de promoció de la seva imatge externa així com Gabinet de Premsa a Impacta Group, Agència de Comunicació especialitzada en l’assessorament a empreses i organitzacions d´aquest sector i també membre d´Anafric.

Impacta Group ha dissenyat i creat una nova web,  www.ingal.es, que ofereix continguts interessants sobre Indústria 4.0, indústria sostenible i solucions de tecnologia i disseny dels processos industrials per als sectors agroindustrial, logístic, farma i afins.

La Agencia de Comunicación desarrollará su labor en el ámbito de Gabinete de Prensa y la Comunicación Corporativa de INGAL que verá su posicionamiento reforzado en apariciones en los medios de comunicación.

 

Trabajos a realizar:
En el marco de la nueva estrategia de Comunicación, Impacta Group se encarga de promover la Comunidad de INGAL a través de la publicación de contenidos en las redes sociales así como las noticias y novedades de la empresa en medios de comunicación relevantes.

La Agencia de Comunicación desarrollará su labor en el ámbito de Gabinete de Prensa y la Comunicación Corporativa de INGAL que verá su posicionamiento reforzado en apariciones en los medios de comunicación.

INGAL, dirigida actualmente por Eduard Roca, es una firma fundada en 1972 pionera en el ámbito de la ingeniería para la industria agroalimentaria. La empresa cuenta con un equipo multidicisplinar de profesionales altamente cualificados, formado por Ingenieros Industriales, Ingenieros Agrónomos, Arquitectos, Aparejadores, Economistas y Delineantes.

En INGAL se conciben proyectos de construcción, ampliación o reforma tanto de naves industriales como de cualquier tipo de edificio en todo el territorio nacional y también acredita proyectos internacionales.

Además, Impacta Group ha diseñado y producido el video corporativo de INGAL, rodado en Valkiria Hub Space, con la participación de varios integrantes de la firma de Ingeniería, donde se plasma el proceso de creación del proyecto y la experiencia del cliente en la presentación del mismo hasta su culminación.

 

La empresa cuenta con un equipo multidicisplinar de profesionales altamente cualificados, formado por Ingenieros Industriales, Ingenieros Agrónomos, Arquitectos, Aparejadores, Economistas y Delineantes.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors