Del 7 – 10 d’abril, INTEROVIC (la interprofessional de la carn de xai, lletó i cabrit) participa a la fira 38 Saló Gourmets, al Pavelló 6, estand 6F25.
Entre les activitats preparades, cal destacar la taula rodona organitzada en col·laboració del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació:
“El futur de la gastronomia ovina i caprina passa pels plats preparats i la cinquena gamma?”
Dimarts 8 d’abril
Estand del MAPA (Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació): Pavelló 7 zona A, número 05
De 12:00 a 13:00h
Participants de tots els àmbits del sector:
Tomàs Rodríguez, director d’INTEROVIC
Carlos Vigara, director d’Alcampo Getafe
Carlos Rodríguez, CEO de Raça Nostra
César Martín, propietari del restaurant Lakasa
A més, al mateix estand d’INTEROVIC, fins al 10 d’abril, tindran un complet programa d’activitats amb els talls de xai menys coneguts i les receptes més versàtils:
Xou d’especejament de xai a càrrec del mestre carnisser Daniel Herrero
Cada dia (excepte dimecres) de 10:00 a 12:00 h
French Rack, Collarets, Xurrascs, Xurrasquets, Torneig de xai, T-Bone, Tàrtar d’oví, Saratoga French Rack, Pit Farcit, Bridatge d’espatlla hexagonal i lineal, mariposa.
Showcookings i degustacions amb el xef Antonio González, desenvolupador de l’R+D d’INTEROVIC
Cada dia de 12:30 a 15:00 h
Plats en directe: ensalada russa de xai, guisat de xai estil stroganoff, autèntic punxo morú i, per descomptat, els famosos Paquitos,
Dimecres, convidat especial: Fabián León
De 10.30 a 12.00 h
Elaborarà la seva pròpia versió del Paquito, l’entrepà de xai amb nom propi.