Les tres organitzacions s’han coordinat per repartir entre aquesta setmana i la que ve plats calents cuinats a base de xai com la calderetes, o garró porc, que seran repartits a voluntaris i veïns de les zones afectades per la catàstrofe
Una acció que ha estat possible gràcies a la donació de gairebé 500 kg de carn per part de Corderex, Coviher i Carnes Oliva
La Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i el Caprí (INTEROVIC) i les entitats Missatgers de la Pau, organització benèfica liderada pel reconegut Pare Ángel,i el col·lectiu Cuiners en Accióhan unit esforços per portar més de 2.000 racions de corderoa als voluntaris i veïns afectats per la recent DANA a València. Aquesta acció humanitària cerca oferir suport i aliments calents tant a les comunitats que han patit les conseqüències de la catàstrofe natural com als voluntaris que no cessen en els treballs de neteja de la zona, proporcionant-los un plat nutritiu i reconfortant en moments de necessitat.
Durant aquesta setmana i la propera, l’equip de cuiners i voluntaris es coordinaran per repartir plats calents elaborats a base de xai, com caldereta i cobeta, preparats per distribuir entre els afectats i voluntaris a les zones més perjudicades. Aquest esforç ha estat possible gràcies a la donació de gairebé 500 kg de xai i porcs subministrat per Corderex, Coviher i Carnes Oliva.
Aquesta col·laboració conjunta entre INTEROVIC, juntament amb Missatgers de la Pau, Fundació amb què any rere any col·labora a Madrid durant el Nadal, i Cuiners en Acció destaca no només el paper de l’alimentació en la recuperació emocional i física dels afectats, sinó també el poder de la solidaritat en moments de crisi.