INTEROVIC posa en marxa els seus Seminaris a escoles d’hostaleria de tot el país. Primeres parades: Sevilla i Cadis

La Interprofessional de l’Oví i Caprí de Carn (INTEROVIC) ha iniciat una sèrie de seminaris destinats a alumnes i professionals de les escoles d’hostaleria de tot el país, com a part de la seva nova campanya “Celebra allò quotidià amb xai sostenible i europeu”. Aquestes formacions tenen com a objectiu promoure el consum de la carn de xai, de llet i cabrit, ressaltant la seva versatilitat en gastronomia, així com la seva contribució a la sostenibilitat del sector agroalimentari europeu.

 

 

Els tallers, que se celebraran al llarg dels propers mesos, han arrencat a Andalusia, el 25 de març a l’Escola Superior d’Hostaleria de Sevilla i el 26 de març a Cadis, al matí a l’Escola de Port de Santa Maria (IES Pintor Juan Lara) ia la tarda a la Fundació Osborne (aquesta sessió dirigida només a professionals), i. Conegut pel seu enfocament innovador i la seva passió pels productes autòctons de la gastronomia espanyola, el xef i el consultor gastronòmic serà l’encarregat de traslladar els seus coneixements als estudiants sobre la carn de xai, lletó i cabrit, sobre els diferents talls, els tradicionals i també els més innovadors i menys coneguts, i sobre les diverses formes de treballar.

 

Menú temàtic de xai

Durant dues hores, aproximadament, els guiarà en la preparació dels plats que formaran part d’un menú temàtic de xai on elaboraran i degustaran cinc receptes: Paquet de xai amb ruca, formatge payoyo i tomàquet sec, broquet artesà, costella de xai amb salsa de mostassa i mel, i passes.

Aquest cicle de seminaris forma part del compromís d’INTEROVIC per impulsar el coneixement i la valoració del xai europeu, destacant-ne l’origen sostenible i l’adaptabilitat a la cuina moderna. Amb aquesta acció, la interprofessional continua enfortint la campanya de sensibilització, apropant als futurs xefs les bondats d’aquest producte i el paper en una gastronomia responsable i de qualitat.

 

 

  INTEROVIC pone en marcha sus Seminarios en escuelas de hostelería de todo el país

 

Dates i llocs de les jornades:

 

25 de març a Sevilla:

Escola Superior d’Hostaleria

Horaris: 10:30 a 12:30 i 16:30 a 18:30 (46 alumnes)

 

26 de març a Cadis (Port de Santa Maria):

Escola de Port de Santa Maria (IES Pintor Juan Lara)

Horaris: 10:00 a 12:00 (30 alumnes)

Fundació Osborne (només professionals)

Horaris: 13:00 a 15:00 (36 alumnes)

 

Tot es pot consultar a la web del programa europeu: www.canalcordero.com

 

 

 

Col·laboradors