Interovic presenta els nous talls de xai al Saló de Gourmets

Interovic torna al Saló Gourmets, la Fira d’Alimentació i Begudes de qualitat núm. 1 d’Europa i un dels referents més prestigiosos del món, per presentar els nous talls de xai per posar-los en valor i potenciar-ne el consum en un dels millors moments del món xai i el cabrit, la primavera. La prticipació a la fira se situa a la campanya ‘Sabrosa i Sostenible. Tria origen europeu”. Els nous talls i formats estan enfocats a l’hostaleria. El Saló de Gourmets serà l’aparador per exposar les darreres innovacions dutes a terme pel sector i posicionar la carn d’oví i cabrum com la més natural i sostenible

Nous talls i degustacions de receptes de xai

Durant les quatre jornades de Saló de Gourmets, INTEROVIC estarà a l’estand 6A17 on tindran lloc diferents tallers i showcookings. Durant les tres primeres jornades, el mestre carnisser Daniel Herrero portarà a terme en directe un especejament d’un xai. El carnisser de segona generació al capdavant de Carnicerías Herrero a Fuenlabrada (Madrid) mostrarà talls com el Paquito, el tournedó, el xurrasco, el filet de carilló, el french rack, el tomahack i el T-bone.

El Saló de Gourmets serà l’aparador per exposar les darreres innovacions dutes a terme pel sector i posicionar la carn d’oví i cabrum com la més natural i sostenible

A més, cada dia de la fira, el cuiner R+D i assessor gastronòmic, Antonio González, cuinarà els nous talls i prepararà receptes que posaran en valor la carn de xai i cabrit com un producte natural i sostenible i que podran degustar-se al estand. Entre altres propostes, cuinarà un guisat de cigrons amb xai (una recepta homenatge a un plat que tenia al Rincón de Antonio a Zamora amb què va arribar a ostentar una estrella Michelin), elaborarà un Paquito de xai, un entrepà que simularà una cotxinita pibil, picanya i tomahawk de xai, dos talls típics del boví que no s’havien vist al xai fins aleshores.

Junts, mestre carnisser i cuiner, ofereixen el dilluns 25 d’abril a les 14 hores una demostració en directe a l’estand Sabores de Sevilla (8C-DIP. SEVILLA-04), on Daniel Herrero realitzarà els diferents especejaments de xai i Antonio González mostrarà els seus usos culinaris en diferents receptes, a més, parlaran també sobre els avenços dels rostits fàcils, la cinquena gamma d’aquest producte.

 

Col·laboradors