La Interprofessional Agroalimentària del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) i Alimentaria han signat un acord estratègic de col·laboració de cara a la celebració d’Alimentaria + Hostelco 2026, que tindrà lloc entre el 23 i el 26 de març al recinte Gran Via de Fira de Barcelona i reunirà més de 10.
la firma hi van participar Alberto Herranz, director general d’INTERPORC, mentre que per part de Fira de Barcelona hi van ser presents Anna Canal, directora d’Alimentaria, i Ricardo Márquez, director Alimentària FoodTech i brand manager Intercarn, el saló monogràfic del sector carni dins d’Alimentaria.
Amb aquest primer acord, la Interprofessional passa a ser Associació Col·laboradora de la fira i el director general s’incorpora al Comitè Organitzador d’Intercarn.
Durant l’acte es va insistir en el profund impacte que té la col·laboració entre la Interprofessional i la fira com a proposta de valor de cara al sector porcí de capa blanca.
A més, es van plantejar diferents opcions per desenvolupar, no només a Alimentaria i Intercarn, sinó també als altres salons relacionats. També es va postular la celebració d’un gran fòrum sectorial a imatge dels que organitza INTERPORC en altres comunitats autònomes amb una presència rellevant de professionals del sector porcí.
Alberto Herranz, director general de la Interprofessional, ha subratllat que “estem convençuts que aquest acord ens permetrà aconseguir un abast més gran per a les nostres accions de promoció del sector porcí tant a nivell nacional com internacional”.
Alimentaria + Hostelco és una de les trobades mundials més grans de la indústria alimentària i de l’hostaleria, i Intercarn és l’àrea més extensa i visitada.