Interporc: “Les granges de porcí espanyoles són un referent mundial en innovació, benestar animal i bioseguretat”

INTERPORC està celebrant una sèrie de webinars dins de la seva campanya ‘Transparents, no invisibles’, que tenen com a objectiu apropar a la societat la realitat de el sector. Daniel de Miguel, director adjunt de la Interprofessional porcí.

Daniel de Miguel, director adjunt de la Interprofessional de Porcí de Capa Blanca (Interporc) en la seva intervenció va apuntar que les granges de porcí “són un referent mundial en benestar animal i bioseguretat gràcies al fet que el mateix sector ha adoptat mesures que van molt més enllà del que exigeix ​​per les normatives nacional i europea, ja de per si les més exigents del món. A això se li suma la seva forta vocació innovadora, el que ens converteix en un sector líder a nivell mundial”.

De Miguel ha explicat que en els últims anys el sector porcí espanyol ha fet un “un gran esforç per dimensionar les seves granges a una grandària mitjana; són granges tecnificades, que garanteixen el benestar dels animals, i molt eficients des del punt de vista mediambiental perquè aprofiten millor els recursos disponibles “.

D’altra banda, ha conclòs, “ser un país lliure de malalties ens facilita l’obertura de fronteres, el que ens ha fet convertir-nos en la segona potència exportadora a nivell mundial”.

Col·laboradors