Ja tenim dates per a la propera edició de Meat Attraction: 6 a 8 de març de 2023

MEAT ATTRACTION s’ha convertit en una fira referent i necessària per a tots els operadors al sector carni. Per això ja s’està pensant en la propera edició, programada per al 6 a 8 de març de 2023. Aquesta nova cita amb el sector es presenta com el principal instrument de promoció per a la indústria càrnia amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial internacional i impulsar la capacitació i la interactuació entre els professionals del conjunt de la Indústria Càrnica.

Meat Attraction 2023 arrenca amb les millors expectatives després de la bona marxa de la darrera convocatòria, que va registrar la participació de més de 9.000 professionals. Tot això gràcies a l’aposta del sector carni per estar presents a l’única fira vertical d’aquesta important indústria al sud d’Europa. Amb més de 300 expositors, marques i empreses participants, aquesta trobada monogràfica per a la indústria càrnia en tota la seva cadena de valor es consolida com la plataforma de negoci més gran.

Meat Attraction està coorganitzada per IFEMA MADRID i el seu soci estratègic per a aquest sector, l’Associació Nacional d’Indústries de la Carn d’Espanya, ANICE, i compta amb el suport de les organitzacions interprofessionals de la cadena ramader-càrnia, INTERPORC, PROVACUNO, INTEROVIC, INTERCUN, ASICI i AVIANÇA, a més de les associacions sectorials més representatives, com ara ANAFRIC i  AGEMCEX.

 

Col·laboradors