El proper 10 d’abril, la Fundació Ortega-Marañón (C. de Fortuny, 53, Madrid) acollirà la jornada de presentació de l’estudi “Els probiòtics als elaborats carnis”, promogut per la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC).
L’esdeveniment comptarà amb la participació de reconeguts experts com:
🔹 Antonio Escribano, catedràtic extraordinari de Nutrició Esportiva per la UCAM, especialista en endocrinologia i nutrició.
🔹 José Antonio Barroso, director general de Laboratoris Microal (Sevilla).
L’estudi ofereix una nova perspectiva sobre el valor dels probiòtics aplicats als productes carnis elaborats, i en destaca el potencial en la millora del perfil nutricional i funcional d’aquests aliments.
🗓️ Programa de la jornada
16.30 h Recepció d’assistents i cafè de benvinguda
17.00 h Benvinguda i inauguració a càrrec d’Alberto Herranz, director general d’INTERPORC
17.20 h Vídeo presentació de l’estudi
17:30 h Ponències a càrrec dels especialistes
18:30 h Col·loqui obert
18:45 h Tancament de la jornada
📝 Confirmació d’assistència abans del 7 d’abril
👉 Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a: cmartinez@agrifood.es