La carn de boví al Canadà, de la mà de Provacuno

Provacuno ha estat present a la fira SIAL Canadà 2022, la principal trobada agroalimentària canadenca, que ha tingut lloc del 20 al 22 d’abril a Montreal. Una fira que convoca més de 600 exhibidors de més de 50 països i que ha tingut una assistència de 25.000 visitants. La participació de Provacuno s’ha vist completada amb la presència de cinc dels productors més importants, que tenen amplis interessos en aquest país.

Canadà s’ha convertit en una de les principals destinacions de l’exportació de boví espanyol fora de la UE, arribant al 2021 xifres properes a les 5.400 tones (aproximadament un 30% per sobre del exportat el 2020).

Durant la fira, s’ha informat el visitant sobre les característiques del producte (ternesa, sucositat, baix contingut en greix, sabor delicat,…) així com del model de producció espanyol, que inclou mesures molt estrictes sobre traçabilitat, benestar animal, respecte al medi ambient, seguretat i qualitat. Així mateix, s’ha destacat que aquest model de producció impedeix l’ús de qualsevol promotor del creixement, antibiòtics o hormones durant la producció, a diferència de les possibilitats que ofereixen altres productors no europeus.

Totes aquestes qualitats han pogut ser apreciades a l’espai de Provacuno, on s’han ofert degustacions continuades de diferents receptes, de la mà d’un dels cuiners més reconeguts amb estrella michelin, JuanLu Fernández.

S’ha destacat que aquest model de producció impedeix l’ús de qualsevol promotor del creixement, antibiòtics o hormones durant la producció, a diferència de les possibilitats que ofereixen altres productors no europeus

L’acció promocional de Provacuno, en col·laboració amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, va concloure amb la celebració d’una trobada de compradors i de premsa canadenca amb empreses del sector espanyol, en trobades B2B.

Canadà s’ha convertit en una de les principals destinacions de l’exportació de boví espanyol fora de la UE, arribant al 2021 xifres properes a les 5.400 tones (aproximadament un 30% per sobre del exportat el 2020).

 

A la imatge: L’ambaixador d’Espanya al Canadà, D.Alfredo Martínez Serrano; el cònsol General d’Espanya a Montreal D. Luis A. Calvo Castaño; el conseller Econòmic i Comercial, D. Carlos Gómez i Dña. Begoña Nieto Gilarte, consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació visiten l’estand de PROVACUNO a la fira SIAL Montreal.

Col·laboradors