La fira MEAT XPERIENCE cierra la seva primera edició amb més de 4.000 visitants, superant la previsió de l’organització

La cita dels carnissers, xarcuters i pollers ve per quedar-s’hi. Les properes setmanes s’anunciarà data per a la segona edició.La primera edició de MEAT XPERIENCE, celebrada el 27 i 28 d’octubre a La Farga de L’Hospitalet, ha superat les expectatives en rebre més de 4.000 visitants.

Aquest esdeveniment, que ha contat entre altres amb el suport d’Anafric, ha estat organitzat per l’agència Impacta Group i impulsat per la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers i GremiCarn, ha complert els seus objectius de dinamitzar el sector i promoure la col·laboració entre professionals del comerç especialitzat en carnes.

Així ho ha explicat Jorge Martín, director de la fira, que ha subrayat la rellevància de l’esdeveniment per al creixement de les carnicerías, xarcuterias i pol·leries: “MEAT XPERIENCE ha demostrat ser un punt de trobada vital per a la innovació en el sector. Esperem que la propera edició siga consolidant aquest espai únic”.

Entre les activitats destacades, l’exposició de la Selección Española de Carniceros, celebrada el 28 d’octubre, va ser un gran èxit. Els assistents van poder observar en directe les tècniques dels professionals que representaran a Espanya el proper World Butchers’ Challenge a París l’any 2025. A més, es durà a terme a cabo demostracions als estands de més de 60 expositors i 250 marques, presentant les últimes innovacions. i productes d’alta qualitat per al sector de carniceries, xarcuterias i polleries.

IMÀTGES DE LA FIRIA

La fira va ser inaugurada amb la presencia de Marta Angerri, directora general de Comerç de la Conselleria d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, junt a  José Antonio Alcaide Martín, regidor de Govern de l’Ajuntament de l’Hospitalet i el director de la fira. , Jorge Martín, que estuvieron acompanyats de Pròsper Puig, president de la Federació Catalana de Carnissers Cansaladers Xarcuters i president de GremiCarn Barcelona, ​​i Antoni Gálvez, president del Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona, ​​que s’interessen per les activitats de les diferents empreses expositores.

L’organització ja està planejant noves edicions que permeten continuar amb el compromís de fortalecer el sector cárnico a Espanya, i sobre tot el comerç cárnic de proximitat, i oferir un espai únic de formació i desenvolupament professional.

Per a més informació, visiteu www.meatxperience.com.

Col·laboradors