La Selecció Espanyola de Carnissers protagonista a la premsa

Daniel, José Luis, Ana, Toni, Raúl, Alberto, Javier (Caballero i Vaqueiro), David i Bruno formen part de la Selecció Espanyola de Carnissers, l’equip que representarà el nostre país per primera vegada al proper World Butcher’s Challenge. Aquest campionat, que en termes esportius seria equivalent a una Copa del Món, reuneix els millors carnissers del planeta. Els propers 30 i 31 de març, aquests professionals viatjaran a París amb un sol objectiu al cap: arribar al més lluny possible a la competició i, si és possible, arrabassar-li el títol a Alemanya, l’actual campiona.

 

Presentación de la Selección Española de Carniceros

Imatge de Cedecarne, de la presentació de la Selecció Espanyola de Carnissers.

 

Així descriuen els nostres representants a La Razón, on expliquen que cadascun dels integrants de l’equip “destaca en àrees específiques dins de l’ofici: des de l’especejament i el desossat fins a l’elaboració de productes i la seva presentació final”. L’equip està capitanejat per José Luis Rodríguez, amb Daniel Herrero com a coordinador tècnic i Bruno Casal en el paper de seleccionador.

Segons explica la capçalera, el somni de participar en aquest esdeveniment està promogut per CEDECARN, la patronal que representa més de 25.000 comerços de carnisseria i xarcuteria a Espanya. L’objectiu de la iniciativa no és només assolir l’èxit a la competició, sinó també “donar a conèixer i prestigiar aquest ofici davant la societat, especialment en un moment en què s’enfronta a grans desafiaments”.

Podeu ampliar la informació a la web de La Razón.

Els nostres representants dignes es troben en contínua preparació i realitzant assajos tots junts. Però a més també podrem veure’ls en directe en una demostració que tindrà lloc a la fira MEAT XPERIENCE, el proper diumenge 27 d’octubre a Barcelona. Serà una prèvia del que els espera a París i una gran oportunitat per veure com es coordinen en directe!

La Selecció es va presentar el 10 de setembre passat a la premsa. Teniu tota la informació aquí.

 

 

 

Col·laboradors