L’any 2060 arribarem als 9.800 milions d’habitants. Importància de la sanitat animal en la lluita contra les malalties

Segons previsions d’organismes internacionals com l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), caldrà produir un 70% més d’aliments per atendre la demanda dels 2.300 milions de persones en què augmentarà la població mundial d’aquí el 2050, o que el 2060 el nombre d’habitants del planeta arribarà als 9.800 milions.

Aquestes dades clarificadores posen en relleu la importància que té la sanitat animal en la lluita contra aquestes malalties i en la necessitat que sanitat animal i sanitat humana col·laborin per protegir la salut animal i de les persones, cosa que és i serà garantia per poder comptar amb una cabana ramadera sana i, per tant, disposar daliments segurs i de qualitat o el que és el mateix, reforçar la nostra seguretat alimentària.

El concepte «Una Salut» sorgit fa més de 30 anys engloba allò relacionat amb la salut humana, la salut animal i el medi ambient. Un concepte que en l’actualitat cobra més importància pel protagonisme social que té allò relatiu a la cura animal, el canvi climàtic, la seguretat alimentària i en general, la salut humana, sobretot pel que fa a la prevenció de malalties com les zoonosis, de manera especial des que està entre nosaltres el Covid-19.

 

[vcex_button url=”https://old.anafric.es/realidad-ganadera-sanidad-animal-en-el-concepto-una-salud/” title=”MÉS INFORMACIÓ” style=”flat” align=”left” color=”pink” size=”small” target=”self” rel=”none”]MÉS INFORMACIÓ[/vcex_button]

Col·laboradors