Les interprofessionals de les carns acorden impulsar la Xarxa Municipal Ramader-Càrnica

INTEROVIC, Interporc, Provacuno i Asici, Avianza i Intercun, al costat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) han segellat un acord de col·laboració per impulsar la Xarxa Municipal Ramader-Càrnica, una iniciativa posada en marxa per les Interprofessionals per treballar de manera conjunta amb els municipis espanyols que compten en el seu territori amb una presència significativa d’activitats ramaderes i industrials.

En la seva intervenció en nom de les sis interprofessionals, Eliseu Isla ha afirmat que “comptar amb el suport de la FEMP per al desenvolupament d’aquesta Xarxa suposa un pas molt rellevant per a aquesta iniciativa. Estem segurs que junts podrem unir esforços per fer visible el món rural i el seu important paper en la cohesió territorial espanyola, així com per impulsar la innovació i el progrés de el sector ramader-carni “.

Espacio de colaboración

La Xarxa Municipal Ramader-Càrnica constituirà un espai de col·laboració per afrontar reptes comuns i compartir experiències que estimulin l’activitat en el món rural i en els municipis de tot el territori i neix amb el propòsit de reconèixer l’important suport dels municipis en el desenvolupament de l’activitat de la cadena. De fet, el treball conjunt desplegat per les empreses i els municipis ha permès que la cadena ramader-càrnia sigui des de fa temps un dels motors econòmics més importants de país i actuï com el major agent vertebrador de l’Espanya Rural.

 

Afrontar reptes comuns i compartir experiències que estimulin l’activitat en el món rural i en els municipis de tot el territori, és un dels objectius de la Xarxa

Col·laboradors