Les empreses alimentàries ofereixen els seus serveis mèdics per col·laborar en la vacunació i Austràlia prioritza els treballadors carnis

La Federació Espanyola d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB) s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries per col·laborar i accelerar el procés de vacunació contra la covid-19 pel que fa hi hagi prou dosi disponibles.

La indústria alimentària compta amb personal sanitari, propi i / o subcontractat que pot contribuir a l’increment del percentatge de població immunitzada, descarregant als serveis públics de salut d’aquestes tasques, permetent que se centrin en altres col·lectius.

D’altra banda, des d’Anafric recollim la iniciativa d’Austràlia, el govern ha inclòs a la indústria processadora de carn com a grup PRIORITARI de vacunació frenta a la covid-19, després de col·lectiu sanitari. Per Austràlia, “els operaris carnis són treballadors crítics i d’alt risc, i per això se’ls ha situat en el mateix grup que a el personal de defensa, policia, bombers i serveis d’emergència”.

De fet, la Revista Càrnica està recollint en una enquesta el sentiment general dels usuaris en línia. Encara s’hi pot participar, però les dades de l’enquesta són prou clars:

 

 

Col·laboradors