MEAT XPERIENCE celebrarà la seva segona edició els dies 4 i 5 d’octubre del 2026 a Barcelona com a gran trobada nacional del comerç carni especialitzat

Després de l’èxit de la seva primera edició, que va superar totes les expectatives amb més de 4.000 visitants, 60 expositors i més de 250 marques representades, la fira MEAT XPERIENCE celebrarà la seva segona edició els dies 4 i 5 d’octubre de 2026 al Centre d’Activitats La Farga de.

L’esdeveniment està impulsat per la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers i organitzat per l’agència  Impacta Group, que gestiona la comunicació d’ANAFRIC, i es consolida com el punt de trobada nacional de referència per als professionals del comerç carni especialitzat, i sectors afins, reunint carnissers, xarcuters, elaboradors.

Els resultats de l’enquesta de satisfacció després de la primera edició avalen aquesta projecció: els expositors van atorgar una puntuació mitjana de 8,2 sobre 10 i el 96% dels visitants va afirmar que tornaria a la propera edició, cosa que confirma l’alt nivell de qualitat, interès i retorn professional de l’esdeveniment.

MEAT XPERIENCE aposta per la innovació, la formació i la diferenciació del canal especialitzat, connectant-lo amb productors selectes i proveïdors amb propostes d’alt valor afegit.

Jorge Martín, director de l’esdeveniment:
“MEAT XPERIENCE és una excel·lent oportunitat perquè el comerç especialitzat descobreixi productors locals d’alimentació selecta, capaços d’aportar valor afegit i diferenciació davant de les grans cadenes.”

El programa inclourà zona expositiva, activitats formatives, exhibicions en directe, taules rodones i experiències pensades per inspirar i enfortir el canal tradicional de carnisseria i xarcuteria.

Col·laboradors