Nous talls de xai i cabrit, per a aquest estiu

El Paquito, el tournedó, el xurrasco, el filet de galta, el french rack, el tomahack i el T-bone. Aquests han estat els nous talls que s’han presentat al Saló Gourmets passat de Madrid.

Interovic ha tornat al Saló Gourmets, la Fira d’Alimentació i Begudes de qualitat núm. 1 d’Europa i un dels referents més prestigiosos del món, per presentar els nous talls de xai per posar-los en valor i potenciar-ne el consum.

 

El Paquito:

És un entrepà de carn de cama de xai que pot anar acompanyat de salsa, combinat amb altres ingredients com vegetals i amb carn feta a poc a poc, sucosa i amb molt de sabor.

Tournedó:

Són rodanxes de cama sense ossos, mantenint el redany del propi xai com a embolcall. Compten amb uns 2 a 3 cm de gruix. És un tall pensat per a amants de la carn “al punt”.

Xurrasc:

És la tradicional tira de carn procedent del pal de les costelles. Ideal per a barbacoes i forn (recomanem, atesa les condicions atmosfèriques, realitzar la barbacoa a casa. També podem cuinar la carn al forn).

Filet de carilló:

Es tracta del coll desossat, obert i marcat. Sorprèn pel seu sabor, tendresa i sucositat. És perfecta per fer-la a la planxa.

French Rack de carilló:

És el costellam amb pals pelats i sense els ossos de l’espina dorsal, és a dir, el medalló del costellam del xai amb l’os net.

Tomahack:

Medalló del llom adherit a la costella llarga. El tall és molt tendre, suau i sucós.

T-bone de xai:

Tall característic pel seu os en forma de “T”, amb carn adherida pels dos costats, cobert per una capa de greix. Tall provinent del llom on acaben les costelles i comença el maluc del xai.

Col·laboradors