El proper 8 de juliol, la ciutat de Saragossa serà l’escenari del Fòrum Porcí Aragó, organitzat per INTERPORC sota el lema “Transformar el present per liderar el futur”. L’esdeveniment reunirà representants del sector porcí, experts, autoritats i joves professionals per analitzar els reptes i oportunitats de la indústria porcina en un moment clau.
La jornada se celebrarà a la Sala Inés de Poitiers de l’Hotel Doña Petronila i comptarà amb la participació institucional del president del Govern d’Aragó, Jorge Azcón, encarregat d’inaugurar el fòrum.
Entre els temes que s’abordaran destaquen:
- L’anàlisi de la conjuntura del sector porcí el 2024, a càrrec d’Alberto Herranz, director general d’INTERPORC.
- Les oportunitats per a la carn de porc a la restauració organitzada i entre els joves, amb una intervenció de Lorenzo Mazzuchelli (KANTAR).
- Una taula rodona sobre el paper del porcí a Aragó com a motor econòmic i referent de sostenibilitat, amb representants d?ANPROGAPOR, ANICE, Cooperatives Agroalimentàries i el Govern d’Aragó.
- Un debat que cerca desmuntar tòpics sobre la producció i el consum de carn, amb veus de l’àmbit científic, mèdic i esportiu.
- Una darrera taula sobre competitivitat i projecció internacional amb directius de Pinsos Costa, Grupo Jorge, Grupo Vall Companys i Deloitte.
A més, s’abordarà el relleu generacional al sector amb el testimoni de joves professionals i s’oferirà un còctel amb degustació de pernil.
El periodista Roberto Brasero serà el conductor de l’esdeveniment, que finalitzarà amb la clausura a càrrec de Manuel García, president d’INTERPORC.
La participació és gratuïta, prèvia inscripció en aquest enllaç.