Nova jornada per conèixer les característiques de les carns de l´Escola Agrària i Alimentària de l´Empordà

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà proposa una nova jornada al sector de la indústria alimentària. En concret, i dins del pla de formació que està duent a terme entre el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i l’Escola de la Carn des de fa anys, proposen aquesta jornada per conèixer de primera mà les característiques intrínseques de cadascuna de les carns.

La jornada, que se celebrarà en modalitat on line el proper 19 de maig, començarà a les 16.00 hores, amb una intervenció a càrrec de Gema Oña, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, Seguretat Alimentària i de l’Aigua (SAIA), sobre Perfils nutricionals de la carn. Aportació nutritiva de
la carn en una dieta saludable, en la qual realitzarà una comparativa entre les diferents espècies, analitzant les característiques dels diferents tipus de greix i com poden afectar la nostra salut.

I a partir de les 17.40 hores, Introducció al?etiquetatge nutricional. Mencions obligatòries i models de presentació, amb informació nutricional en carnisseries i xarcuteries: requeriments i condicions, a càrrec de María Martínez, diplomada en Nutrició Humana i responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària de Gremicarno.

Més informació a Eurocarne

Col·laboradors