Obert el registre de l’únic màster oficial d’Espanya en carn i productes carnis

Fins al dia 20 de juliol està obert el registre al Màster en Ciència i Tecnologia de la Carn de la Universitat d’Extremadura. Es tracta d’una formació única i especialitzada en el sector dels aliments. Consta d’un curs acadèmic i les matèries són coherents amb els objectius del Màster, centrats en la Seguretat i la Qualitat de la carn i productes carnis.

En aquest Màster s’inclouen aspectes relacionats amb l’obtenció i transformació de la carn, la composició i valor nutritiu, l’avaluació sensorial, l’anàlisi fisicoquímica i microbiològica, la legislació de carn i productes carnis, l’avaluació i gestió de riscos i el assegurament de la qualitat. També és preceptiu tant la realització de Pràctiques Externes en empreses càrnies com la realització d’un Treball de Recerca Final de Màster.

El Màster en Ciència i Tecnologia de la Carn es dirigeix ​​cap a la formació de personal investigador i professionals que treballen en l’administració pública, en seguretat alimentària, i de persones especialistes en tecnolgías vinculades a departaments d’R + D o de Qualitat d’empreses de el sector i Consultories.

Col·laboradors