Obert el termini d’inscripció al XI Fòrum Nacional del Caprí

Cabrandalucía celebra l’onzena edició del Fòrum Nacional del Caprí en format mixt els dies 23 i 24 de setembre, combinant la formació presencial a El Ejido (Almeria) i la telemàtica. El termini d’inscripció estarà obert fins al proper 17 de setembre a la web www.cabrandalucia.com. Les ponències s’exposaran en directe a l’auditori d’El Ejido (Almeria) i seran retransmeses a través d’una web a livestreaming. Els interessats tenen la possibilitat d’inscriure al web triant l’opció que millor s’adapti a les seves necessitats.

 

AGENDA DEL Fòrum NACIONAL CAPRí

 

El títol triat per a la present edició és “Sostenibilitat, Digitalització, Eficiència i Benestar Animal”, en què s’aprofundirà mitjançant la intervenció de 30 ponents i moderadors.

 

El títol triat per a la present edició és “Sostenibilitat, Digitalització, Eficiència i Benestar Animal”, en què s’aprofundirà mitjançant la intervenció de 30 ponents i moderadors. Així mateix, es crearà un comitè redactor de conclusions, avalat pels més destacats experts en la matèria, que donarà peu a la redacció d’un document de treball per al sector.

El Fòrum Nacional de Caprí és un dels més importants esdeveniments formatius de el sector, per aquest motiu s’hagi convertit en una cita ineludible per a tècnics i ramaders, ja que les empreses relacionades informaran sobre els últims avenços. En aquesta edició compta amb el suport de 28 empreses i entitats.

Col·laboradors