L’OMS: “Continuen existint importants punts cecs pel que fa a la composició nutricional dels substituts de la carn, d’origen vegetal”gos en lo que respecta a la composición nutricional de los sustitutos de la carne, de orgien vegetal”

«Molts d’aquests substituts vegetals, també coneguts com a anàlegs, es poden definir com a aliments ultraprocessats (UPF), cosa que significa que tenen una alta densitat energètica i tendeixen a ser alts en sodi, greixos saturats i sucres lliures, i no tenen fibra dietètica i de les vitamines i minerals que es troben als aliments no processats (inclosos els aliments d’origen animal) i els aliments vegetals mínimament processats».

«Quan comprem aliments precuinats que es comercialitzen com a saludables, hem de parar més atenció a la seva composició».

Aquesta és només una de les conclusions de la nova nota publicada per l’OMS, realitzada per la doctora Dr. Afton Halloran. «Avui dia, quan la idea de les dietes saludables s’ha comercialitzat, hem de parar més atenció als aliments. Quan mengem fruites i verdures al natural, podem estar segurs que són bons per a la nostra salut. Però quan comprem aliments precuinats que es comercialitzen com a saludables, hem de parar més atenció a la seva composició».

 

[vcex_button url=”https://old.anafric.es/la-oms-alerta-de-los-posibles-riesgos-para-la-salud-de-algunos-analogos-de-la-carne/” title=”MÉS INFORMACIÓ” style=”flat” align=”left” color=”PINK” size=”small” target=”self” rel=”none”]MÉS INFORMACIÓ[/vcex_button]

 

Col·laboradors