Pinsos Costa obté la certificació de Producció Lliure de Antibiòtics (PLA) d’AENOR

Pinsos Costa, pertanyent a l’holding carni Costa Food Group de el Grup Empresarial Costa, ha obtingut recentment la certificació de Producció Lliure de Antibiòtics (PLA) d’AENOR a diverses de les seves granges i fàbriques de pinsos. Aquesta acreditació estableix que es compleixen totes les garanties sanitàries en el procés productiu perquè els animals es desenvolupin lliures d’antibiòtics en totes les fases de creixement des del deslletament: “Indica que no subministrem antibiòtics als animals ni per via oral ni mitjançant injecció i que realitzem anàlisis exhaustives tant en la carn com en els pinsos i en l’aigua per comprovar que no hi hagi cap rastre que afecti al consum humà “, detallen des de l’equip de Qualitat de pinsos Costa.

 

Aquesta certificació se suma així a les ja aconseguides amb anterioritat, com la Welfair ™ en Benestar Animal certificada per AENOR o la Interporc Animal Welfare Spain (IAWS) de benestar animal i bioseguretat.

 

“Totes aquestes certificacions donen suport el nostre ferm compromís amb la sostenibilitat i la cura de les persones. Vam ser el primer carni de porcí blanc a Espanya en obtenir l’acreditació de Benestar Animal d’AENOR. Ara, amb la de Producció Lliure de Antibiòtics (PLA), reforcem la nostra aposta per les bones pràctiques ramaderes i per oferir a l’consumidor un producte de qualitat, natural des de l’origen, en el qual juguen un paper fonamental els nostres ramaders i el nostre equip tècnic, el treball és clau en l’obtenció de l’certificat “, explica Jorge Costa, CEO de Grup Empresarial Costa.

A més, també han estat renovades altres dos importants certificacions per al Grup: el segell de qualitat internacional IFS (International Featured Standards) i el BCR Global Standard for Food Safety. Les dues representen una garantia alimentària a nivell global i aporten a les companyies l’aval internacional pel que fa a qualitat, seguretat i responsabilitat alimentària.

La nova acreditació PLA assegura també la traçabilitat de la matèria primera durant el procés i que no es produeix contaminació creuada en cap de les fases. Amb ella, Costa Food Group augmenta la seva cartera de certificacions, el que el consolida com un referent de el sector a la qualitat i la seguretat alimentària, la feina responsable, eficaç i mediambientalment sostenible, la cura animal i el respecte per les persones.

Col·laboradors